Obavijesti Pretražite Navigacija
"Spoj znanja i mlade energije"

Predstavljena lista HDZ-a za Šibensko-kninsku županiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na predstavljanju kandidata HDZ-a za šibensko-kninsku Županijsku skupštinu u ponedjeljak u Šibeniku župan Goran Pauk istaknuo je govoreći o programu rada kako je ta županija u prošlom razdoblju doživjela gospodarski rast, što je rezultat porasta zaposlenosti i potrošnje.

Listu HDZ-a za Županijsku skupštinu i program rada za iduće četiri godine predstavili su u ponedjeljak na rivi u Šibeniku šibensko-kninski župan Goran Pauk, koji je u utrci za četvrti mandat, i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Nediljko Dujić.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić Porezna reforma Hoće li nakon ukidanja prireza građanima porasti plaće? Novinar Dnevnika Nove TV otkriva: "Vrag je u detaljima" Izbori: Ilustracija - 1 Superizborna 2024. HDZ skrojio nove izborne jedinice, a zna se i kad bi mogli izbori: Najveća novost tiče se Zagreba

"Naša županija je u proteklom razdoblju doživjela gospodarski rast, što je rezultat porasta zaposlenosti koji je doveo do porasta potrošnje. Naša lista i moji zamjenici Darija Puljić i Nikola Blažević sa mnom će nastaviti s provedbom ključnih projekata koji su temelj razvoja županije. Mi imamo i iskustvo i kompetencije i zato smo uvijek tu za vas", rekao je Goran Pauk.

Pauk je naveo projekte koje namjerava dovršiti i provesti u idućemu mandatu, među kojima su natapanje Petrova i Donjeg polja te uređenje trajektnih pristaništa na otocima. Najavio je da županija namjerava osnovati park prirode Dinaru sa sjedištem u Kninu, da će napraviti centar za posjetitelje u Vodicama, dovršiti drugu fazu projekta šetnice u Kanalu sv. Ante, gdje će biti izgrađeni turistički sadržaji i drugo.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Nediljko Dujić rekao je kako je siguran da će Pauk i njegova lista dobiti apsolutno povjerenje građana.

"Na našoj listi su novi, mladi ljudi, kao i oni iskusni. Posebno moram istaknuti da smo poštovali rodnu kvotu pa na listi imamo 17 žena od kojih je njih devet među prvih 20, na prolaznom dijelu liste. Siguran sam da ćemo 21. svibnja u ponoć biti pobjednici", istaknuo je Dujić.

Ivica Poljičak, državni tajnik u Ministarstvu kulture koji je na zadnjem mjestu liste za Županijsku skupštinu, istaknuo je da Šibensko-kninska županija ima najviše pripremljenih projekata za fondove Europske unije i da su svi prepoznali napredak koji Šibenik i županija ostvaruju.

"Zadovoljstvo mi je biti na listi da posvjedočim gdje mi je mjesto i gdje pripadam. Siguran sam da je spoj znanja i mlade energije dobitna kombinacija", rekao je Poljičak. (HINA)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene