Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lokalni izbori 2017

Nova TV istražuje što građani žele u svojim gradovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koji ih problemi muče i u čemu vide neiskorišteni potencijal odsad mogu poručiti putem posebne web aplikacije „Glas naroda“ na portalu DNEVNIK.hr

Ususret lokalnim izborima, Nova TV putem svojih platformi građanima daje priliku da kažu kako žive u svojim sredinama, koji su to problemi koji ih muče i gdje vide neiskorišteni potencijal. Uz serijal reportaža „U vašem gradu“, koje se svakodnevno prikazuju u središnjem Dnevniku Nove TV, svoje poruke građani odsad mogu poslati i putem posebne web aplikacije „Glas naroda“ na portalu DNEVNIK.hr. Svoje poruke ili poruke sugrađana mogu i podijeliti putem nekoliko društvenih mreža – Facebooka, Twittera, Vibera i Whatsappa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio DIP Koliko političari poštivaju zakonska pravila u financiranju kampanja Slika nije dostupna SDP izgubio gradsko vijeće Rijeke Obersnel za Dnevnik Nove TV: ''Gotovo svi ujedinili su se protiv SDP-ove koalicije i mene''

Što građani zapravo žele u svojim sredinama reporteri Nove TV istražuju već tjednima i to diljem Lijepe naše. I dok u rijetkim gradovima, poput istarskog Novigrada, gotovo da i nema nezadovoljnih, većina građana ipak se požalila na probleme kao što su nedostatak radnih mjesta, škola ili vrtića, loša javna infrastruktura i visoke cijene komunalija, pad nataliteta i iseljavanje mladih pa sve do nedostatka grobnih mjesta problemi su koji muče manje hrvatske sredine. Reporteri Nove TV dosad su posjetili preko 20 manjih gradova i mjesta uključujući Nin, Pag, Valpovo, Opuzen, Komižu, Popovaču, Mali Lošinj, Bakar, Novigrad, Drniš, Ivanić, Klanjec, Našice, Otok, Trilj, Skradin i mnoga druga.

Uz aplikaciju „Glas naroda“, građanima je na raspolaganju i Statistički centar uz koji jednim klikom miša mogu pretražiti niz zanimljivih podataka o svojim županijama i gradovima.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene