Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dinamičan odnos

Milanović i Plenković družili su se na početku, a onda je počela žestoka paljba uvredama: "Plameni jazavac, nilski konj, šmrkavac..."

Aktualno Galerija Zoran Milanović i Andrej Plenković - 3 Zoran Milanović i Andrej Plenković - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović i Andrej Plenković - 2 Zoran Milanović i Andrej Plenković - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović i Andrej Plenković - 1 Zoran Milanović i Andrej Plenković - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Zoran Milanović i Andrej Plenković - 4 Galerija 1/4 >>
Zoran Milanović i Andrej Plenković ponovno će ući u borbu za mjesto čelnog čovjeka vlade Republike Hrvatske.

Dinamika između Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića u borbi za premijersku fotelju 2016. godine postala je vatrena. Na sučeljavanju su pljuštale optužbe, a kako je vrijeme odmicalo, njihove rasprave i podbadanja postali su sve više osobni.

Milanović je Plenkovića nazivao nilskim konjem i plamenim jazavcem, dok mu premijer nije ostao dužan nazvavši ga 54-godišnjim šmrkavcem.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Peđa Grbin na sjednici Glavnog odbora SDP-a Iz minute u minutu SDP posložio dio izbornih karata, čeka se Ustavni sud: Sve se promijenilo

Pročitajte i ovo Prosvjed ispred rasadnika Zrinjevca - 1 Nije bio rado viđen gost Incident na prosvjedu, Zagrepčani potjerali bivšeg čelnika oporbe: "Imat ćeš svoju presicu, ajde makni se"

Uvrede tu nisu stale, no nije uvijek bilo tako. Obojica su radila u ministarstvu vanjskih poslova i u početku svojih karijera su se družili.

Prije nove parlamentarne borbe za mjesto predsjednika Vlade u videoprilogu pogledajte kako je izgledala kronologija njihova odnosa.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene