Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika šteta

Otkriveno što je uzrokovalo veliki požar u Konstruktoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Materijalna šteta koja je nastala u požaru još nije procijenjena.

Kratki spoj zbog kvara na instalacijama izazvao je požar koji je prije tri dana buknuo u radionici i skladištu splitskog Konstruktora na Sirobuji, doznaje se večeras u splitskoj policiji, iz koje kažu kako ukupna materijalna šteta još nije utvrđena, ali se procjenjuje velikom.

Pročitajte i ovo Obilježavanje svetkovine sv. Duje u Splitu - 2 Velika galerija FOTO Split obilježava dan svog zaštitnika: Gradonačelnik okupljenima dijelio janjetinu s bižima Požar u stanu u Splitu - 3 Gasilo 10 vatrogasaca FOTO Izbio požar u stanu: Ozlijeđene dvije osobe

MUP-ova ekipa za očevid utvrdila je da je kratki spoj izazvao vatru koja je u nedjelju u 18,50 sati buknula u Konstruktoru. Vatrogasci su se s požarom borili dva i pol sata, nakon čega ga je lokaliziralo 25 gasitelja sa 16 vozila iz splitske Javne vatrogasne postrojbe te lokalnih DVD-a.

FOTO Eksplozije odjekivale Splitom: Gorjele kemikalije, gume i boje

Gorjelo je skladište u kojem su se nalazile lako zapaljive tvari i tekućine, boje te gume. Požar je u potpunosti ugašen tek u utorak, kada je na teren izašla i MUP- ova ekipa za očevide koja je čekala da se završe isijavanja i isparavanja kako bi mogli obaviti posao.

Nakon završenog očevida u skladištu je započelo raščišćavanje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene