Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEVERBALNA KOMUNIKACIJA

Komunikacijska stručnjakinja o susretu premijera i predsjednika: "Podbadanje samo pokazuje da je njihov odnos i više nego napet"

Aktualno Galerija Zoran Milanović i Andrej Plenković - 2 Zoran Milanović i Andrej Plenković - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović i Andrej Plenković - 3 Zoran Milanović i Andrej Plenković - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović i Andrej Plenković - 4 Zoran Milanović i Andrej Plenković - 4 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović i Andrej Plenković - 1 Zoran Milanović i Andrej Plenković - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Gabrijela Kišiček Galerija 1/5 >>
Komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček komentirala je susret premijera I predsjednika. Kazala je kako se vidi napetost te kako nije postojala nikakva namjera srdačnosti ili profesionalizma.

Dosad smo uglavnom slušali, a danas smo o odnosu premijera Plenkovića i predsjednika Milanovića nešto i vidjeli iz njihove neverbalne komunikacije.

Pročitajte i ovo Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek Iz minute u minutu Predstavnici manjina prelomili: "Podržat ćemo ga za predsjednika Sabora"; bivša ministrica: "Velika koalicija HDZ-SDP za Hrvatsku bi bila najmanja šteta" Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

Komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček za Novu TV kaže da bi se razmirice trebale riješiti unutar četiri zida. Evo što je između redova pročitala iz njihovih današnjih susreta.

"Oni su se ignorirali, jedva pogledali, a kad su se i pozdravili, bilo je preko volje. Činilo se da je predsjednik premijera pozdravio jer je morao, a premijer mu je uzvratio površno.

Nije tu bilo čak ni truda da njihov odnos izgleda srdačno, profesionalno, primjereno. Uslijedila je i upadica i svojevrsno podbadanje, koje samo pokazuje da je njihov odnos i više nego napet", zaključila je stručnjakinja.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene