Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u bolnici

Klemm se trebao javiti u Remetinec na izvršavanje zatvorske kazne, no Sud je odobrio odgodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Klemm, vlasnik zaštitarske tvrtke Klemm security te bivši predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, danas se ipak nije javio u Remetinec na izvršavanje zatvorske kazne od godine dana.

Josip Klemm završio je u Klinici za traumatologiju nakon što je prošli tjedan sudjelovao u prometnoj nesreći kod Samobora i zadobio lakše ozljede, javlja N1.

Pročitajte i ovo Remetinec - 2 Zbog lažiranja putnih naloga Remetinec od danas ima novog stanara! U zatvoru se mora pojaviti do kraja dana Prosvjed djelatnika Hitne pomoći ispred Remetinca Upalili sirene Djelatnici hitne ispred Remetinca: Naš Mario ovo nije zaslužio. 27 godina pomaže spašavati živote

U četvrtak se trebao javiti u Remetinec zbog izvršavanja zatvorske kazne od godine dana, no Sud je odobrio odgodu izvršenja kazne dok ne dobije mišljenje iz Zatvorske bolnice o tome može li se Klemm liječiti u sklopu zatvorskog sustava, navodi N1.

Klemm je još prije Božića primio poziv da se 16. siječnja javi na izdržavanje jednogodišnje zatvorske kazne.

Vrhovni sud Republike Hrvatske potvrdio je presudu Klemmu, koji je 2017. godine proglašen krivim i osuđen na godinu dana zatvora jer je svoju tvrtku fiktivnim ugovorima s drugim poduzećima oštetio za gotovo tri milijuna kuna.

Tužiteljstvo ga je teretilo i za utaju poreza, no ta je inkriminacija u međuvremenu otpala pa je osuđen samo za štetu koju je počinio svojoj tvrtki.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene