Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SABORSKA KRIŽALJKA

Karolina Vidović Krišto potpredsjednica Sabora? Oštra reakcija Bojana Glavaševića: "Za tu osobu sigurno neću dići ruku"

Miroslav Škoro
Miroslav Škoro DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Miroslav Škoro Galerija 1/1 >>
Još uvijek se slaže križaljka oko podjele funkcija u Saboru. Pojavila su se nagađanja da bi Miroslav Škoro potpredsjedničku funkciju u Saboru mogao prepustiti Karolini Vidović Krišto.

Prema uobičajenoj podjeli funkcija u Saboru, dva potpredsjednika Sabora dolaze iz redova oporbe, što znači da bi jedan dolazio iz redova SDP-a, drugi iz Domovinskog pokreta.

Pročitajte i ovo Karolina Vidović Krišto Zbog Turudića Vidović Krišto pozvala hadezeovce na neposluh: "Vaša djeca i vaš narod neće vam oprostiti ovu sramotu" Slika nije dostupna Karolina vidović krišto Domovinski pokret predstavio novo pojačanje: ''Uz Božju pomoć borit ću se protiv pedofilije''

Iako se nagađalo da bi kandidat iz Domovinskog pokreta Miroslav Škoro trebao preuzeti mjesto potpredsjednika Sabora, pojavile su se informacije da će Škoro to mjesto prepustiti Karolini Vidović Krišto.

O tome će Domovinski pokret navodno raspravljati tijekom današnjeg dana. 

Na medijska nagađanja oštro je na Twitteru reagirao SDP-ov Bojan Glavašević. 

"Za imenovanje osobe koja je ugostila relativizatora holokausta i na javnoj TV mrtva hladna puštala tu propagandu, koja je izjavila da su 85 % gay osoba pedofili sigurno neću podići ruku. A i sve ostale zastupnice i zastupnici trebali bi se pitati što o njima govori ako to učine", napisao je Glavašević.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene