Još uvijek se slaže križaljka oko podjele funkcija u Saboru. Pojavila su se nagađanja da bi Miroslav Škoro potpredsjedničku funkciju u Saboru mogao prepustiti Karolini Vidović Krišto.

Galerija


Prema uobičajenoj podjeli funkcija u Saboru, dva potpredsjednika Sabora dolaze iz redova oporbe, što znači da bi jedan dolazio iz redova SDP-a, drugi iz Domovinskog pokreta.

Vezani članci Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto objavili da izlaze iz Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto izašli iz Kluba Domovinskog pokreta: "On već dulje priprema udar, a ona je izmanipulirana" Miroslav Škoro Škoro ima velike planove za nadolazeće izbore: ''Očekujem da Ivan Penava postane član Domovinskog pokreta''

Iako se nagađalo da bi kandidat iz Domovinskog pokreta Miroslav Škoro trebao preuzeti mjesto potpredsjednika Sabora, pojavile su se informacije da će Škoro to mjesto prepustiti Karolini Vidović Krišto.

O tome će Domovinski pokret navodno raspravljati tijekom današnjeg dana. 

Na medijska nagađanja oštro je na Twitteru reagirao SDP-ov Bojan Glavašević. 

"Za imenovanje osobe koja je ugostila relativizatora holokausta i na javnoj TV mrtva hladna puštala tu propagandu, koja je izjavila da su 85 % gay osoba pedofili sigurno neću podići ruku. A i sve ostale zastupnice i zastupnici trebali bi se pitati što o njima govori ako to učine", napisao je Glavašević.