Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inventura 6 mjeseci Vlade

Karamarko: Vlada je ipak nešto napravila, proveli su čistku kadrova i doveli nekompetentne ljude

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska demokratska zajednica danas je održala tiskovnu konferenciju na kojoj su napravili 'inventuru' 6 mjeseci rada Kukuriku koalicije.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je kako se bliži polugodište rada Vlade, te da je HDZ do sada bio zaokupljen sobom, no tome je došao kraj. ' I vlada se bavila sobom i svojom koalicijom, a to negativno utječe na zemlju. Primarni cilj im mora biti dizanje kvalitete života u zemlji', rekao je Karamarko.

Pročitajte i ovo Glasačka kutija Nova odluka Vlade Ova četiri mjesta u lipnju idu na prijevremene izbore Andrej Plenković sasuo paljbu po svima Plenković: "Milanović više kao predsjednik ne postoji! On to jako dobro zna. Trebao bi podnijeti ostavku"

Domagoj Ivan Milošević kazao je kako se Vlada bavi fasadama, a ne bitnim stvarima. 'Stigli smo do ruba provalije, a od pada nas čuva samo pomisao na turističku sezonu', dodao je Milošević.
'Umjesto da se bave izlaskom iz krize, jedini izlazak koji oni nude je izlazak ministara iz Vlade', rekao je zamjenik predsjednika Drago Prgomet.

>> Jovanović: E moj Karamarko, tebi bi bio jasniji malograđanski odgoj!

'Kada su osvojili vlast najavili su politički tsunami. To se i dogodilo jer nakon njihova dolaska sve djeluje razrušeno', rekao je Davorin Mlakar i dodao kako se Sabor uglavnom bavi svojim radom, a nema konkretnih zakona.

Davor Ivo Stier krizizirao je i Vladinu vanjsku politku. 'Ni na tom području nisu se snašli. Nitko nije reagirao kada je Nikolić došao na vlast', istaknuo je Stier i dodao kako se na tom planu vide 'bahatost, nesnalažljivost i nesposobnost'.

'Ipak su nešto napravili, proveli su temeljitu čistku kadrova i doveli nekompetentne ljude. Oni ideološki žele rastočiti vrijednosti na kojima je '90.-ih utemeljena Hrvatska', dodao je Karamarko i istaknuo kako je Vladino odustajanje od Pelješkog mosta skandalozno jer 'jedan Dubrovnik neće biti spojen s Europskom Unijom'.
Karamarko je pozvao vladajuće 'da se pokrenu i to s više poštovanja prema građanima'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene