Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razmotrit će ponašanje

Kalmeta o razgolićenim HDZ-ovkama: 'Ja im ne bih zamjerio, svi smo bili euforični'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik HDZ-a Božidar Kalmeta na upit novinara komentirao je fotografije na kojima su dvije navijačice, inače pripadnice HDZ-a, razgolitile svoje grudi.

Kalmeta je na pitanje kako stranka gleda na slučaj, budući da je ministrica kulture Andrea Zlatar Violić za jednu od njih, koja je zaposlena u Ministarstvu, najavila financijsku kaznu, rekao da misli da im se ovaj puta može oprostiti.

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..." Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

>> Ministrica o obnaženoj navijačici: 'Naša djelatnica bit će financijski kažnjena'

'Vidio sam to jutros, ja ne znam jesu li one članice HDZ-a ili nisu, kažu da jesu', rekao je novinarima ispred središnjice HDZ-a u Zagrebu.

'Ma znate što ja mislim? Hrvatska je igrala sjajno. Svi smo bili doista razdragani, svi smo bili veseli, svi smo bili sretni. Što ja znam, u takvim nekakvim okolnostima, ja ne bi to ni zamjerio', poručio je.

Neslužbeno se doznaje da će stranka danas razmotriti taj slučaj. Inače, obje su navijačice članice Mladeži HDZ-a. Jedna je zaposlenica Ministarstva kulture, a druga Carine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene