Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Norwegian Getaway

FOTOGALERIJA Kakva grdosija! Jedan od najvećih svjetskih kruzera sada je u Rijeci

Kruzer Norwegian Getaway u Rijeci - 2
Kruzer Norwegian Getaway u Rijeci - 2 Cropix
Aktualno Galerija Kruzer Norwegian Getaway u Rijeci - 18 Kruzer Norwegian Getaway u Rijeci - 18 Foto: Cropix Kruzer Norwegian Getaway u Rijeci - 17 Kruzer Norwegian Getaway u Rijeci - 17 Foto: Cropix Kruzer Norwegian Getaway u Rijeci - 16 Kruzer Norwegian Getaway u Rijeci - 16 Foto: Cropix Kruzer Norwegian Getaway u Rijeci - 15 Kruzer Norwegian Getaway u Rijeci - 15 Foto: Cropix +13 Kruzer Norwegian Getaway u Rijeci - 14 Galerija 1/18 >>
Kruzer Norwegian Getaway najveći je kruzer koji je ikad posjetio Rijeku. Trenutno se nalazi usidren u luci.

U trenutku svoga "krštenja" Norwegian Getaway, kruzer koji je nakon Splita uplovio u riječku luku, bio je 9. najveći kruzer na svijetu.

Može primiti nevjerojatan broj gostiju - njih čak 4000, a o kojima se brine posada od 1600 ljudi. Dug 326 i širok 50 metara nikako nije mogao proći nezapaženo, a nije ni horda ljudi koja se s njega spustila da posjeti grad.

Pročitajte i ovo Norwegian Getaway u Splitu - 4 Poneki negoduju Pogledajte kako izgleda najveći kruzer koji je uplovio u splitsku luku: "Veći je od Marjana"

Pročitajte i ovo Ilustracija POJAVILA SE SNIMKA VIDEO Misteriozna sjena mogla bi kriti tajnu nestanka tinejdžera koji je skočio s kruzera u more

Kada ne odlaze na obilaske destinacija, putnici se itekako imaju čime zabavljati jer na brodu imaju brojne bazene, tobogane, predstave i razne druge sadržaje, a brod je i službeni partner nagrade Grammy pa tako nosi i brojne artefakte posvećene upravo toj nagradi.

Posjet Rijeci dio je devetodnevnog krstarenja koje je započelo 24. lipnja u Chivitavecchiji, a tijekom putovanja brod je posjetio Napulj, Palermo, Sirakuzu, Krf, Dubrovnik, Split i svoju "đitu" završava u Trstu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene