Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Održao pressicu

Josip Đakić pozvao građane da izađu na predsjedničke izbore: "Samo jedan kandidat danas od dvoje ima potporu svih građana"

HDZ Virovitičko-podravske županije, na čijem je čelu saborski zastupnik i predsjednik HVIDRA-e Josip Đakić, održao je u utorak konferenciju za medije. Osvrnuli su se na rezultate u 2019. godini, ali i naglasili okupljenima kako svi skupa trebaju djelovati u istom pravcu i cilju.

Cilj im je, kažu, da Kolinda Grabar-Kitarović pobijedi na predsjedničkim izborima, a da njihova županija s lakoćom u idućih pet godina ostvaruje potporu.

Pročitajte i ovo Josip Jurčević Parlamentarni izbori 2024. Jedan DP-ovac neće dati potpis Plenkoviću: "Malo je nezadovoljan jer..." Ivan Penava Nije im sjelo Penavu razapeli na društvenim mrežama: "Sram te bilo. Je*i se ti i Plenky"

"Vjerujem da svi dobronamjernici neće izabrati onoga tko je ocijenjen negativnom ocjenom na proteklim parlamentarnim izborima. Vjerujem da neće pogriješiti u svojim težnjama odabira boljega od lošega i vjerujem da samo jedan kandidat danas od dvoje ima potporu svih građana, ali vjerojatno i od stranačkih kolega, simpatizera", rekao je Josip Đakić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene