HDZ Virovitičko-podravske županije, na čijem je čelu saborski zastupnik i predsjednik HVIDRA-e Josip Đakić, održao je u utorak konferenciju za medije. Osvrnuli su se na rezultate u 2019. godini, ali i naglasili okupljenima kako svi skupa trebaju djelovati u istom pravcu i cilju.


Cilj im je, kažu, da Kolinda Grabar-Kitarović pobijedi na predsjedničkim izborima, a da njihova županija s lakoćom u idućih pet godina ostvaruje potporu.

Vezani članci Andrej Plenković HDZ dogovorio taktiku za drugi krug: "Razlika između predsjedničinih prednosti i Milanovićevih propusta je nešto što građani u slijedeća dva tjedna trebaju vidjeti" Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL) HDZ i Grabar-Kitarović oglasili se o napadima Milanovića i Škore: "Nervozni su, prijete. Kažem - oba će pasti"

"Vjerujem da svi dobronamjernici neće izabrati onoga tko je ocijenjen negativnom ocjenom na proteklim parlamentarnim izborima. Vjerujem da neće pogriješiti u svojim težnjama odabira boljega od lošega i vjerujem da samo jedan kandidat danas od dvoje ima potporu svih građana, ali vjerojatno i od stranačkih kolega, simpatizera", rekao je Josip Đakić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr