Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obrada u tijeku

Još nema odluke o kaznenoj prijavi protiv sindikata Dalmatinke Nove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državno odvjetništvo u Sinju još nije donijelo državno-odvjetničku odluku u svezi s kaznenom prijavom čelnika sindikata Dalmatinke Nove Ive Radonje i Ive Delonge iz 2007., a koji su direktora Dalmatinke Nove Sinj d.o.o Gianfrancca Ladinnija prijavili zbog kaznenog djela zlouporabe stečaja, doznaje se danas u sinjskome Državnom odvjetništvu.

Državna odvjetnica Ankica Marasović izvijestila je da je kriminalistička obrada u tijeku, a odluka će biti donesena nakon zaprimljenih rezultata nadzora.

Pročitajte i ovo Branimir Glavaš - 1 Prijavio ga Vladimir Šeks Glavaš u policiji zbog prijetnji, uputio i žestoku poruku Šeksu Ilustracija Učiteljica dobila otkaz Podnesene prijave zbog zataškavanja vršnjačkog nasilja u školi u Strožancu: O svemu se oglasila i ravnateljica

>>Dalmatinka Nova: Poslodavac radnicima mora isplatiti šest plaća do kraja mjeseca

Sinjsko državno odvjetništvo podnijelo je optužni prijedlog protiv direktora Dalmatinke Gianfrancca Ladinija zbog kaznenih djela povrede prava na rad i drugih prava iz rada općinskom Sudu u Sinju, koji je održao već nekoliko rasprava. Novije prijave državno odvjetništvo je zaprimilo prošli tjedan od čelnika Dalmatinke Nove i to protiv radnika i novinara zbog 'nasilnog' ulaska u tvornicu, odnosno zbog nepovredivosti doma. Obavijesni razgovori su u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene