Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Državno odvjetništvo u Sinju još nije donijelo državno-odvjetničku odluku u svezi s kaznenom prijavom čelnika sindikata Dalmatinke Nove Ive Radonje i Ive Delonge iz 2007., a koji su direktora Dalmatinke Nove Sinj d.o.o Gianfrancca Ladinnija prijavili zbog kaznenog djela zlouporabe stečaja, doznaje se danas u sinjskome Državnom odvjetništvu.


Državna odvjetnica Ankica Marasović izvijestila je da je kriminalistička obrada u tijeku, a odluka će biti donesena nakon zaprimljenih rezultata nadzora.

>>Dalmatinka Nova: Poslodavac radnicima mora isplatiti šest plaća do kraja mjeseca

Vezani članci Posljednji ispraćaj Milana Bandića 3. ožujka 2021. Zagrebački holding i voditelj Gradskih groblja novčano kažnjeni zbog Bandićevog ispraćaja, protiv Grada Zagreba i Jelene Pavičić Vukičević optužni prijedlog Iskrica Strčić - 2 Hrvatskoj nedostaje sigurnih kuća, otkad je počela pandemija redovito su popunjene: "Svake godine broj nasilja raste"

Sinjsko državno odvjetništvo podnijelo je optužni prijedlog protiv direktora Dalmatinke Gianfrancca Ladinija zbog kaznenih djela povrede prava na rad i drugih prava iz rada općinskom Sudu u Sinju, koji je održao već nekoliko rasprava. Novije prijave državno odvjetništvo je zaprimilo prošli tjedan od čelnika Dalmatinke Nove i to protiv radnika i novinara zbog 'nasilnog' ulaska u tvornicu, odnosno zbog nepovredivosti doma. Obavijesni razgovori su u tijeku.