Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun u Strasbourgu

Žestoka svađa u Europskom parlamentu, predsjednik EK napao zastupnike: "Smiješni ste''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žestoka svađa u Europskom parlamentu. Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker verbalno je napao zastupnike i nazvao ih smiješnima jer ih se tek manji broj pojavio u dvorani kada je govor trebao održati malteški premijer Muscat.

U gotovo praznoj dvorani, predsjednik parlamenta Tajani nije mu ostao dužan i zatražio od njega da poštuje instituciju. Evo kako je izgledao obračun u Strasbourgu.

Pročitajte i ovo Zastupnici EP-a odlučuju o ključnom paketu o migracijama i azilu Prethodni prijedlozi su propali Europski parlament glasa o paktu koji je podijelio stranke Nina Skočak Skuplja potpise za kandidaturu Poznata tiktokerica želi u Europski parlament: "Na mojoj listi svi su mlađi od 30 godina"

„Europski parlament je smiješan, vrlo smiješan. Pozdravljam one koji su se potrudili doći u ovu dvoranu, ali činjenica da je na raspravu došlo samo 30 zastupnika, dovoljno pokazuje da parlament nije ozbiljan“, kazao je Juncker.

Antonio Tajani, predsjednik Europskog parlamenta zamolio ga je da se obraća s više poštovanja.

„Molim vas, gospodine predsjedniče, možete kritizirati parlament, ali ne može Komisija kontrolira Parlament, Parlament mora kontrolirati Komisiju“, kazao je Tajani.

„Samo je nekoliko zastupnika na sjednici koji bi mogli kontrolirati Komisiju. Smiješni ste“, odgovorio mu je Juncker na što mu je Tajani odgovorio:

„Inzistiram da se obraćate na drugačiji način. Mi nismo smiješni“

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene