Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGLEDAJTE ŠTO NUDE

Automobil za 100 eura? Država prodaje vozila, naplatne kućice, strojeve...

Država rasprodaje vozila i strojeve - 4
Država rasprodaje vozila i strojeve - 4 autoplin-cepelin.hr
Aktualno Galerija Država rasprodaje vozila i strojeve - 4 Država rasprodaje vozila i strojeve - 4 Foto: autoplin-cepelin.hr Država rasprodaje vozila i strojeve - 3 Država rasprodaje vozila i strojeve - 3 Foto: autoplin-cepelin.hr Država rasprodaje vozila i strojeve - 2 Država rasprodaje vozila i strojeve - 2 Foto: autoplin-cepelin.hr +0 Država rasprodaje vozila i strojeve - 1 Galerija 1/4 >>
Javna dražba 47 rabljenih vozila i strojeva raznih državnih tvrtki i ministarstava poput HAC-a, Ministarstva kulture i medija, Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstva poljoprivrede i dr. održat će se 13. svibnja, priopćili su iz tvrtke Cepelin.

Dražba će se održati u devet sati na lokaciji Velikopoljska 15a u Zagrebu, a pregled vozila i uplate jamčevine bit će dan prije, 12. svibnja, od 9 do 13 sati, na lokaciji Nikole Kramarića 1, Velika Mlaka, navode u svom priopćenju.

Prisustvovati i sudjelovati mogu sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, odnosno minimalno 100 eura.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu "viđeno-kupljeno", a što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi, navodi organizator dražbe.

U ponudi je 47 vozila, raznih državnih tvrtki i ministarstava, kao što su HAC, Ministarstvo kulture i medija, Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstvo poljoprivrede i ostalih.

Na dražbi su, uz ostalo, građevinski strojevi, naplatne kućice, osobni automobili, kamioni, prikolice, bageri...

Država rasprodaje vozila i strojeve - 4 Država rasprodaje vozila i strojeve - 4 (Foto: autoplin-cepelin.hr)

Država rasprodaje vozila i strojeve - 4 Država rasprodaje vozila i strojeve - 2 (Foto: autoplin-cepelin.hr)

Pravila kažu da se tijekom javne dražbe početne cijene mogu podizati za minimalni iznos od 50 eura, dok neka od vozila kreću s cijenom već od 100 eura. Ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10 posto (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine. Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 radna dana uplatiti izlicitirani iznos, piše Poslovni dnevnik.

Država rasprodaje vozila i strojeve - 4 Država rasprodaje vozila i strojeve - 1 Foto: autoplin-cepelin.hr

Sva ponuđena vozila s početnim cijenama, možete pronaći OVDJE. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene