Država rasprodaje svoja vozila koja je rashodovala. Ta su vozila koristili ministri, predsjednici sabora, policajci. Početne cijene vozila kreću se već od 600 kuna.

Galerija


Kupci će u subotu moći birati između 164 rashodovana državnih vozila. Riječ je o voznom parku brojnih ministarstava, državnih institucija, Hrvatskog sabora. Najniža početna cijena na licitaciji iznosi 600 kuna.

Vezani članci Stanica za tehnički pregled vozila (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Kako izgleda hrvatski vozni park? Stručnjaci zabrinuti: "Starija vozila su opasnija..." Ponuda Ministarstva državne imovine (Foto: Ministarstvo državne imovine) Navali, narode! Država jeftino prodaje automobile i nekretnine: Od zgrade u Varaždinu do Golfa za 1000 kuna!

U licitacijskoj kući očekuju dobar odaziv potencijalnih kupaca.

"Najbolje se prodaje srednja klasa. Važno je da se radi o što novijem automobilu koji se što prije može složiti i prodati", rekao je Mario Primorac, voditelj licitacijske prodaje.

Jedno od najskupljih vozila koje će se u subotu naći na dražbi ima početnu cijenu od 35 tisuća kuna, a njime se vozio ministar poljoprivrede.

Limene ljubimce potencijalni kupci moći će pogledati već od četvrtka.

"Kupci mogu u četvrtak i petak od 10 do 14 sati pogledati vozila. Dakle, ne smiju ih voziti niti ulaziti u vozilo, ali mogu napraviti vizualni pregled", rekao je Primorac.

Prošlom licitacijom država je zaradila više od milijun kuna, pa od subotnje licitacije svi imaju velika očekivanja.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.