Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jadranka Kosor komentirala je presudu HDZ-u u slučaju Fimi media.


'Nije mi lako i nije mi svejedno, ali pravna država mora funkcionirati', izjavila je saborska zastupnica, bivša premijerka te bivša članica HDZ-a, Jadranka Kosor, odgovarajući na pitanje bi li se u slučaju presude koja je dosuđena HDZ-u u aferi Fimi media žalila na odluku suda ili ispričala.

'To je hipotetsko pitanje koje je teško komentirati. Isključena sam iz te stranke. U njoj ima divnih ljudi', dodala je Jadranka Kosor.

Vezani članci Pelješki most Svađaju se tko je prvi došao na ideju gradnje Pelješkog mosta: "Služe se izmišljotinama..." Ravnatelj županijskih cesta i član HDZ-a koji je autom usmrtio biciklista proglašen krivim - 10 Nakon priloga u Provjerenom ravnatelj županijskih cesta i član HDZ-a koji je autom usmrtio biciklista proglašen krivim: ''Pravosuđe je pokazalo da štiti velikog lokalnog moćnika''

Krivi su! Sanaderu se oduzima imovina!

'Bila sam članica HDZ-a. To je teško slušati (op.a. misli na presudu), ali se mora slušati. Poruke koje je odaslala sutkinja trebamo svi slušati i o njima razmisliti. Državni interes mora biti iznad stranačkog interesa. Mislim da treba gledati na ono što je dobro za državu, narod, građane. Sudske odluke treba poštivati'
, izjavila je Jadranka Kosor, dodavši kako je odluka prvostupanjska, a takve se odluke ne treba previše komentirati.

Podsjećamo, Hrvatska demokratska zajednica kažnjena je s 5 milijuna kuna, a oduzima im se i imovinska korist ostvarena kaznenim djelom u iznosu od 24,2 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook