Splitskom gradonačelniku Andru Krstuloviću Opari dijagnosticiran je zloćudni tumor koji se proširio na mozak.

Galerija


Nakon što je jutros ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Split dr. Ivo Jurić izvijestio kako je splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari dijagnosticiran zloćudni tumor koji se proširio na mozak, za 14 sati sazvana je konferencija za novinare u gradskoj upravi Splita.

Vezani članci Klapa Rišpet Publika ne prestaje pokazivati interes za koncert klape Rišpet u splitskom Spaladiumu Općinski sud u Splitu Udruga pred sudom: Upozorili na moguće sumnjive radnje u Domu zdravlja

Jelena Hrgović, prva zamjenica gradonačelnika, kazala je kako će Oparini zamjenici preuzeti na sebe sve njegove dužnosti te navela kako će "gradonačelnik biti jedno kraće vrijeme odsutan". Dodala je kako su uskladili sve obveze i nastavljaju kako su i započeli.

"Zajedno smo uz njega, učinit ćemo sve da mu pružimo ljudsku podršku i uložiti maksimalne napore da grad normalno funkcionira", kazala je Hrgović.

Nino Vela, drugi zamjenik gradonačelnika, dodao je da ovakvo što nitko nije mogao predvidjeti. "To je jedan veliki izazov. Andro je vodeći čovjek našeg tima, on je naš gradonačelnik..." Istaknuo je kako će sada njih dvoje zajedno odrađivati posao gradonačelnika: "Ono što je Andro vukao sam, sada moramo mi zajedno."

Podsjetimo, Krstulović Opara u subotu je, u večernjim satima, zbog glavobolje i vrtoglavice primljen u splitski KBC. Po prvim informacijama, pretrpio je blaži moždani udar, no jutros je dr. Jurić objavio novu dijagnozu.

Krstulović Opara javio se putem društvenih mreža i objavio video. "Ekipa, sve ste čuli i vidjeli. Da dodam još samo ovo", rekao je Opara, a onda je zapjevao popularne stihove "Svako naše malo misto u duši je uvik čisto jer sve ča mu na um sine čini da mu vrime mine. A ako se i dogodi da nikoga zlo pogodi, a moj Bože, ča se može, moglo je i svršit gore". Video je zaključio porukom: "Bit će ovo sve dobro, nećete me se tako riješiti, vidimo se brzo. Bok!"