Splitskom gradonačelniku Andru Krstuloviću Opari dijagnosticiran je zloćudni tumor koji se proširio na mozak.

Galerija Jelena Hrgović, zamjenica gradonačelnika Splita (Foto: Dnevnik.hr) Nino Vela, zamjenik gradonačelnika Splita (Foto: Dnevnik.hr) +0 Jelena Hrgović i Nino Vela (Foto: Dnevnik.hr)

Nakon što je jutros ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Split dr. Ivo Jurić izvijestio kako je splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari dijagnosticiran zloćudni tumor koji se proširio na mozak, za 14 sati sazvana je konferencija za novinare u gradskoj upravi Splita.

Vezani članci Ivica Puljak Nakon što ga je Puljak popljuvao, oglasio se Državni inspektorat Kod Splita izvučen torpedo - 4 Brodica još u četvrtak izvukla velik neeksplodirani torpedo: Javnost za to saznala tek danas

Jelena Hrgović, prva zamjenica gradonačelnika, kazala je kako će Oparini zamjenici preuzeti na sebe sve njegove dužnosti te navela kako će "gradonačelnik biti jedno kraće vrijeme odsutan". Dodala je kako su uskladili sve obveze i nastavljaju kako su i započeli.

"Zajedno smo uz njega, učinit ćemo sve da mu pružimo ljudsku podršku i uložiti maksimalne napore da grad normalno funkcionira", kazala je Hrgović.

Nino Vela, drugi zamjenik gradonačelnika, dodao je da ovakvo što nitko nije mogao predvidjeti. "To je jedan veliki izazov. Andro je vodeći čovjek našeg tima, on je naš gradonačelnik..." Istaknuo je kako će sada njih dvoje zajedno odrađivati posao gradonačelnika: "Ono što je Andro vukao sam, sada moramo mi zajedno."

Podsjetimo, Krstulović Opara u subotu je, u večernjim satima, zbog glavobolje i vrtoglavice primljen u splitski KBC. Po prvim informacijama, pretrpio je blaži moždani udar, no jutros je dr. Jurić objavio novu dijagnozu.

Krstulović Opara javio se putem društvenih mreža i objavio video. "Ekipa, sve ste čuli i vidjeli. Da dodam još samo ovo", rekao je Opara, a onda je zapjevao popularne stihove "Svako naše malo misto u duši je uvik čisto jer sve ča mu na um sine čini da mu vrime mine. A ako se i dogodi da nikoga zlo pogodi, a moj Bože, ča se može, moglo je i svršit gore". Video je zaključio porukom: "Bit će ovo sve dobro, nećete me se tako riješiti, vidimo se brzo. Bok!"

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju