Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javio se i Hamas

Izrael priprema razoran napad, Palestinci u strahu: "Svi se bojimo, cijelu noć razmišljamo gdje otići, nemamo ništa"

Aktualno Galerija Palestinci u strahu - 5 Palestinci u strahu - 5 Foto: DNEVNIK.hr Palestinci u strahu - 2 Palestinci u strahu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Palestinci u strahu - 3 Palestinci u strahu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Palestinci u strahu - 4 Palestinci u strahu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Palestinci u strahu - 1 Galerija 1/5 >>
Od izraelske ofenzive u Rafi strahuje više od milijun Palestinaca, a iz Hamasa poručuju da će taj potez uništiti šanse za pregovor o razmjeni talaca.

 

Više od milijun raseljenih Palestinaca strepi od sveobuhvatne ofenzive u Rafi na krajnjem jugu pojasa Gaze. Izrael će tim potezom uništiti šanse za pregovor o razmjeni talaca, zaprijetio je Hamas.

Izraleski premijer Benjamim Netanjahu tvrdi da će civilima omogućiti siguran prolaz.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Hampovici - 3 dvije osobe ozlijeđene FOTO Policija objavila detalje: 26-godišnjak se bez vozačke dozvole zabio Mercedesom u kuću

Izraelske snage otkrile su mrežu tunela dugu stotinama metara koja djelomično prolazi ispod UN-ova sjedništa u pojasu Gaze. Predstavljaju to kao novi dokaz Hamasove zlouporabe agencije za pomoć Palestincima.

"Svi se bojimo, cijelu noć razmišljamo gdje otići. Nema prijevoza, nema vožnje, ničega. Kupili smo brašno za sav novac. Nemamo ništa", rekla je Laila Abu Mustafa.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj Nakon 22 godine Ubojica Anđele Bešlić izlazi na slobodu: Namamio ju u auto i hladnokrvno ubio, mučan slučaj potresao je cijelu zemlju

"Molimo Boga da naša braća Egipćani olakšaju dostavu pomoći prognanicima koji su u katastrofalnoj situaciji ovdje na pograničnom području. Molimo Boga i Egipćane za pomoć u ublažavanju rata i razaranja u pojasu Gaze, posebno u južnom području Rafe", istaknuo je Imad Alsayed.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene