Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NASTAVAK PREPUCAVANJA

Iz Ureda predsjednika oštro: "Andrej Plenković odlučio je lagati čak i o sastanku Vijeća za obranu i tako još jednom pokazati kakav je on tip čovjeka"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavljaju se prepucavanja između Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića. Najnovije u nizu je priopćenje iz Ureda predsjednika, u kojem reagiraju na izjave Plenkovića o admiraju Robertu Hranju.

Iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske reagirali su na izjave premijera Andreja Plenkovića na večerašnjoj konferenciji za novinare. Plenković je, podsjetimo, poručio da admiralu Robertu Hranju, načelniku Glavnog stožera OSRH, na današnjoj sjednici Vijeća za obranu bilo zabranjeno odgovarati na pitanja te kazao da je atmosfera na trenutke bila nadrealna

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nova objava Milanović se oglasio videoporukom, istaknuo dva problema: "Tome se mora stati na kraj" Fake news u kampanji - 4 Prljava kampanja Fake news HDZ-a razljutio predsjednika: "Kriminalna banda falsificirala je moju izjavu" - Stigao mu odgovor od premijera

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Andrej Plenković odlučio je lagati čak i o sadržaju današnjeg sastanka Vijeća za obranu i tako još jednom pokazati kakav je on tip čovjeka. Osim što si je dopustio, što je doista nevjerojatno, javno govoriti o sadržaju i karakteru sastanka Vijeća za obranu, Plenković je u izjavi novinarima odlučio javno poniziti načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH. Reći da admiralu Robertu Hranju nije bilo dopušteno govoriti na sastanku bezočna je laž.

Upravo suprotno, nije bilo dopušteno da se beskrupulozno manipulira s načelnikom Glavnog stožera OSRH. Ne može višenamjenska Plenkovićeva ulizica omalovažavati jednog od najboljih hrvatskih časnika kojemu nije ni do koljena znanjem, a da ne govorimo ponašanjem. To mu dopustiti bilo bi nadrealno."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene