Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipović o domu sindikata

RIBIĆEVI DVORI: 'Bolje da su napravili zgradu, nego novac potrošili na tulume!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik je odgovorio na pitanje kako komentira potez sindikata koji mnoge prozivaju zbog socijalne neosjetljivosti, a onda naprave novu zgradu.

Predsjednik Ivo Josipović u četvrtak je komentirao gradnju nove sindikalne zgrade u Zagrebu. Odgovorio je tako na pitanje kako komentira potez sindikata koji mnoge prozivaju za socijalnu neosjetljivost, a onda naprave novi 'dom'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekonomska situacija sve teža Predstavnici sindikata uoči sastanka s Vladom: ''Dok Nacionalni stožer umiruje narod, na drugoj strani dio poslodavaca unosi nemir'' Slika nije dostupna kako će završiti Sindikalist Ribić objasnio razliku između Vladine ponude i rasta koeficijenata, poznato i koliko će to stajati

'Kad god netko nešto stvori to treba pohvaliti. Stvar je sindikata treba li im takva zgrada, ali vjerujem da će biti u funkciji ekonomske i sindikalne aktivnosti. Bolje da su napravili zgradu nego da su novce potrošili na razne tulume', odgovorio je predsjednik.

Ribić: U Vladi pojma nemaju o makroekonomiji, eksperimentiraju

Nova sedmerokatna zgrada sindikata smještana je u Andrašecovoj ulici. Sindikalni čelnik Vilim Ribić iskoristio je nove prostorije za održavanje konferencije za medije u srijedu kada je novinarima poručio kako se radi o projektu bez mrlja i kako su htjeli nešto ostaviti u naslijeđe budućim naraštajima.

Nije mogao izbjeći pitanje je li takva zgrada bila potrebna u krizno vrijeme. 'Investicijom smo zaposlili građevinsku operativu i opremili je namještajem domaćih proizvođača, odgovorno i štedljivo', poručio je Ribić, ali o točnoj cijeni objekta ipak nije htio govoriti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene