Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvijestila policija

Istražni zatvor 23-godišnjaku koji je sa skupinom napao maloljetnike u Vukovaru: Istraga još traje

Tučnjava u Vukovaru - 4
Tučnjava u Vukovaru - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Nakon provedenog ispitivanja, 23-godišnjaku, osumnjičenom da je jedan od sudionika u fizičkom napadu na skupinu maloljetnika u Vukovaru od kojih je nekoliko teško ozlijeđeno, određen je u ponedjeljak istražni zatvor odlukom istražnog suca Županijskog suda u Vukovaru.

Nakon napada na maloljetnike u Vukovaru, privedenom 23-godišnjem napadaču određen je istražni zatvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija Najavili štrajk Skandal u Makedoniji: Bivši ministar gospodarstva i njegovi pomagači upali u nadzorni toranj i napali kontrolore leta

Postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni 23-godišnjak i još trojica osumnjičenika, u subotu, 6. siječnja oko 22:30 sati, kod mosta Jean-Michela Nicoliera u središtu Vukovara s ciljem da teško tjelesno ozlijede djecu 2008. i 2009. godišta zadali im više udaraca šakama i nogama u predjelu glave i tijela nanijevši im teške tjelesne ozljede i tjelesne ozljede.

Iz vukovarskog Općinskog državnog odvjetništva izvijestili su i da je sudac istrage prihvatio njihov prijedlog i odredio osumnjičeniku istražni zatvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će ometati kazneni postupak utjecajem na iskaze žrtva, svjedoke i ostale osumnjičenike te postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će ponoviti kazneno djelo, odnosno počiniti teže kazneno djelo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zanimljivi rezultati Trebaju li gradovi angažirati izvođače iz regije? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Skupina starijih mladića, pripadnika navijačke skupine BBB napala je u subotu navečer skupinu maloljetnika te je nekolicini nanijela teške tjelesne ozljede zbog kojih su hospitalizirani u osječkom KBC-u.

Iz Policijske uprava vukovarsko-srijemske izvijestili su da i dalje istražuju događaj.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene