Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegla s malim djetetom

Ispovijest zlostavljane Karlovčanke (35): "Uperio mi je pištolj u leđa. Pokazao mi je umjetni penis i zapovjedio da ga..."

Zlostavljana djevojka, ilustracija (Guliver/Thinkstock)
Zlostavljana djevojka, ilustracija (Guliver/Thinkstock)
Tri godine fizički ju je i psihički zlostavljao, silovao i prijetio joj, a onda je 35-godišnja Karlovčanka nedavno uspjela pobjeći je u policijsku stanicu, vukući za sobom svoje dijete. Njezin zlostavljač umalo ju je uhvatio, po tko zna koji put, no ovaj put mu nije uspio.

"Nikad mi nismo bili u vezi. Radila sam kao njegovateljica i ostala bez posla. Preko mojeg tetka on mi se javio i ponudio pomoć. Zapravo, samo je došao s punom košarom svega, kao kad nekome idete u goste. Rekao je da se razišao sa ženom i da mu treba netko tko bi mu povremeno čistio stan. Pristala sam jer je meni trebao novac, imam i dijete o kojemu brinem", ispričala je Karlovčanka (35) za Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje Ilustracija Novi šok Nogometni trener zlostavljao maloljetnu sportašicu? Pokrenuta istraga, izdana mu je zabrana prilaska

Prvih pola godine sve je bilo u redu, a onda je pošlo po zlu.

"Uperio mi je pištolj u leđa, zapravo mi ga je nabio i odveo me u svoju sobu. Tamo mi je pokazao umjetni penis i zapovjedio da ga zadovoljim. Bila sam u šoku, ali imao je pištolj pa sam napravila što je tražio. To se ponavljalo barem jednom mjesečno sljedeće dvije i pol godine, i uvijek u njegovoj sobi i uvijek bi prijetio pištoljem. Jednom je otišao korak dalje i prisilio me na još neke stvari. Više nisam mogla, povraćala sam, zgrabila sam pištolj i počela pucati u prozor. On se počeo histerično smijati govoreći da je to samo plinski pištolj", opisala je žena torturu koju je proživljavala sa 65-godišnjim karlovačkim obrtnikom.

Nakon nekog vremena počeo ju je provjeravati. Morala bi mu se javljati čim se probudi i prije spavanja, kao i svaki put kad nekamo odlazi.

No, uskoro je postalo još gore.

"Uhvatio me za glavu i vrat, htio mi slomiti prste, mislim da mi je jedan i uspio te je ostao slomljen. Razbijao je i urlao da mu nikad neću pobjeći, da ću uvijek biti njegovo vlasništvo. Prijetio je svojim vezama u policiji, HDZ-u i medijima. Onda je najednom sve stalo, pao je na koljena i počeo plakati i jecati, tražiti da mu oprostim", kazala je Karlovčanka za Jutarnji list. 

Dodala je i da je inzistirao da se preseli u drugu zgradu, a nakon toga i u njegov prostor koji joj je uredio te je imao još perverznih planova za nju.

"Rekao je da će mi kupiti čizme, duge kožne, i da ću biti njegova gospodarica dok on bude glumio da je pas, mačka ili krava i pritom će piti iz zdjelice svojeg psa", pričala žena.

U jednom su trenutku kaže, potpisali čak i neku vrstu ugovora u kojem joj je jamčio da je više neće maltretirati ako se ona obveže da nikada nikome neće ispričati što joj je sve prije radio, no nikad se nije pojavio kod javnog bilježnika da ga ovjere kako su dogovorili.

"Došla sam jednom u stan i zatekla čovjeka kako fotografira prostorije. Rekao mi je da ga je doveo kako bi sredio osiguranje za stan te da će nakon toga bez brige moći zapaliti mene i dijete jer će za nekretninu sada dobiti novac od osiguranja", dodala je.

Bio joj je to znak da mora na policiju, ali se bojala njegovih veza pa se osigurala dokazima, dvoje ljudi čulo je njegove prijetnje, a kopiju onog ugovora dala je prijateljici kako bi ga dostavila policiji ako joj se nešto dogodi. Prošli tjedan pobjegla je iz njegova prostora i otišla na policiju. Općinsko državno odvjetništvo smatra da je njezina izjava u skladu s rezultatima provedene pretrage u njegovim prostorijama jer su tamo pronađeni plinski pištolj, kubura ručne izrade te umjetno muško spolovilo, “što upućuje na vjerodostojnost njezinih izjava”. Muškarac pak poriče optužbe tvrdeći da je ona osoba problematičnog ponašanja i u kontaktu s drogom te da mu želi smjestiti. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene