Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Incident u Gorskom kotaru: Policija tijekom postupanja ozlijedila stranog državljanina za kojeg vjeruju da je migrant

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Gorskog Kotara u subotu popodne tijekom policijske intervencije ozlijeđen je strani državljanin za kojeg policija sumnja da je migrant. Ozlijeđeni strani državljanin prebačen je u KBC Rijeka, a policija obavlja očevid kako bi se utvrdile okolnosti događaja.

PU primorsko-goranska izvijestila je da je na nepristupačnom terenu u Gorskom kotaru tijekom policijske intervencije u sklopu suzbijanja ilegalnih migracija ozlijeđen jedan strani državljanin za kojeg policija sumnja da ilegalno boravi na teritoriju Republike Hrvatske. U tijeku je očevid, a strani državljanin prebačen je u KBC Rijeka gdje mu se pruža liječnička pomoć. Policija naglašava da je pri svijesti.

"16. listopada u kasnim popodnevnim satima na nepristupačnom području Gorskog kotara, prilikom postupanja policijskih službenika koji rade na suzbijaju nezakonitih migracija došlo je do ozljeđivanja jednog stranog državljanina za kojeg se sumnja da nezakonito boravi na području Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prekipjelo im Prosvjedi protiv migranata u BiH: "Bihać se pretvorio u geto, postali smo jedan veliki migrantski centar"

Pročitajte i ovo Policijska vozila, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Na ispitivanju u postaji Nakon Solina, policija i u Splitu uhitila šestoricu ilegalnih migranata

U tijeku je pružanje hitne medicinske pomoći ozlijeđenom stranom državljaninu u KBC Rijeka nakon čega očekujemo više informacija o vrsti ozljede. Strani državljanin je pri svijesti.

Na mjestu događaja provodi se očevid te su uključene sve nadležne službe kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice događaja. Također, zbog navedenog događaja glavni ravnatelj policije uputit će u PU primorsko-goransku stručni tim Ravnateljstva policije kao potporu službama na terenu", stoji u priopćenju PU primorsko-goranske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene