Navijači na utakmici Šibenika i Hajduka
Navijači na utakmici Šibenika i Hajduka Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Prije početka nogometne utakmice Šibenika i Hajduka skupina navijača pokušala je ući na stadion i sukobila se s policijom.


Na šibenskom stadionu Šubićevac u petak prije utakmice Šibenika i Hajduka, skupina šibenskih navijača sukobila se s policijom.

Vezani članci Iskapanja kod crkve sv. Frane u Šibeniku - 5 Na šibenskom groblju otkrili više od 600 lubanja, ali i cijelih kostura: "Pretpostavljamo da ih uokolo ima još jako puno" Istražitelji na mjestu ubojstva Tedija Slamića - 1 Što se krije iza nezapamćene tragedije koja je pogodila šibenski kraj: "Ništa se neće vratiti. Kamo sreće da se može vratiti..."

Navijači su pokušali probiti policijski kordon kako bi ušli na stadion.

''Tijekom policijskog postupanja ozlijeđena su dvojica policijskih službenika, a zbog sudjelovanja u navedenom događaju, kao i drugim događajima u blizini stadiona, uhićeno je devet pripadnika navijačkih skupina od kojih osam pripadnika domaće navijačke skupine i jedan pripadnik gostujuće navijačke skupine. Postupanje prema navijačima je u tijeku u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Šibeniku i po završetku ćemo obavijestiti javnost o poduzetom'', izvijestila je šibenska policija.