Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvreda na uvredu

Cirkus se nastavlja: "Culej mi je prijetio svojim koltom, na koji će urezati još jedan zarez"

Željko Jovanović i Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr)
Željko Jovanović i Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Željko Jovanović i Stevo Culej (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Tijekom izlaganja saborskog zastupnika Milorada Pupovca u Saboru došlo je do incidenta između HDZ-ova zastupnika Steve Culeja te SDP-ova Željka Jovanovića. Zbog svega je morao intervenirati predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Milorad Pupovac, govoreći nakon stanke u Saboru o aktualnim događanjima pa tako i presudi krvniku i ratnom zločincu Ratku Mladiću, podsjetio je i na jedan slučaj žene srpske nacionalnosti, koja je višestruko silovana u šibenskom zatvoru. Pupovac je time htio upozoriti i na to da se ne zaborave i žrtve srpske nacionalnosti. Pupovac je istaknuo da za tu ženu nije bilo pravde, a onda mu se u riječ ubacio HDZ-ov Stevo Culej.

Pročitajte i ovo Goran Jandroković, predsjednik Sabora Komentirao i Karamarka Jandroković: "Milanović bi dao ostavku da je frajer, a lijeva koalicija je diletantska" Gordan Jandroković Spomenuo i novu lokaciju Posljednja sjednica Sabora u ovom sazivu? Jandroković otkrio kad će biti parlamentarni izbori

"Naplatit će se iz ratne odštete Srbije prema Hrvatskoj", dobacio je Culej.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković odmah je reagirao. "Kolega Culej, molim Vas da to ne činite", poručio mu je.

No, iz redova oporbenog SDP-a ubacio se Željko Jovanović. "Pa opomenite ga", sugerirao je Jovanović, a nakon kraćeg prepucavanja na relaciji Culej - Pupovac oko pravog razloga spominjanja navedenog slučaja silovanja, Jovanović je opet upao.

"Ma on (Culej) je glup", rekao je Jovanović.

Tu je Jandrokoviću prekipjelo. "Pa dobro, kolega Jovanoviću, što je Vama?" upitao je Jandroković. Nastao je žamor, ali Jovanović je nastavio.

"Pa on je meni prijetio pištoljem ovdje! Rekli ste da nitko nikome nije prijetio. Meni je prijetio svojim koltom, na koji će urezati još jedan zarez", protestirao je Jovanović.

Culej se glasno podsmijehnuo i poručio kolegi Jovanoviću: "Ti si glup."

Jandroković je pokušao doći do riječi, no ubacio se i zastupnik Ivan Pernar rekavši da je "to nasilje koje vrši HDZ".

Zadnja je ipak bila Jandrokovićeva.

"Samo malo, samo malo. Prestanite se tako ponašati. Svi! Prestanite se tako ponašati, počet ćemo s opomenama i isključivanjem iz rasprave! Ovo zaista nema smisla!" rekao je Jandroković.

Culej je imao još jednu upadicu, no digao se iz klupe i izašao iz sabornice - na kavu, kako su zaključili njegovi kolege zastupnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene