Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I velikogorički gradonačelnik Tonino Picula tužit će Večernji list, nakon što je to prije nekoliko dana učinio predsjednik Stjepan Mesić, piše Glas Istre.


- Očito moram stati u red kako bih taj dnevni list tužio zbog laži koje su iznijeli o meni, kazao je Picula na konferenciji za novinare na koju je došao s godišnjeg odmora kako bi demantirao da se iz gradskog proračuna uplaćuje njegovo životno osiguranje.

Vezani članci Slika nije dostupna Šuker sa bengalkama, Jakovčić šarao sa sprejem Slika nije dostupna Najprljavija borba HDZ-a i SDP-a u V. Gorici i Sisku

Večernji list objavio je, naime, da Velika Gorica plaća kod Euroherca životno osiguranje za Piculu, no izgleda da se radi o apsolutnoj besmislici. 

Stvar je zapravo banalna. Petorica djelatnika velikogoričke Javne vatrogasne službe zatražila su da im Grad s plaće mjesečno skida određene novčane iznose i kao doznake za životno osiguranje transferira ih u Euroherc.

I faksimil te doznake, što ga je Picula pokazao na konferenciji za novinare, poslužio je iz nekog razloga Večernjem listu za priču o prelijevanju 'novca građana u privatne džepove'.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju