Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I Picula tuži Večernjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I velikogorički gradonačelnik Tonino Picula tužit će Večernji list, nakon što je to prije nekoliko dana učinio predsjednik Stjepan Mesić, piše Glas Istre.

- Očito moram stati u red kako bih taj dnevni list tužio zbog laži koje su iznijeli o meni, kazao je Picula na konferenciji za novinare na koju je došao s godišnjeg odmora kako bi demantirao da se iz gradskog proračuna uplaćuje njegovo životno osiguranje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slavili pobjede 'kao vandali' Šuker sa bengalkama, Jakovčić šarao sa sprejem Slika nije dostupna Tu je bilo žestoko! Najprljavija borba HDZ-a i SDP-a u V. Gorici i Sisku

Večernji list objavio je, naime, da Velika Gorica plaća kod Euroherca životno osiguranje za Piculu, no izgleda da se radi o apsolutnoj besmislici. 

Stvar je zapravo banalna. Petorica djelatnika velikogoričke Javne vatrogasne službe zatražila su da im Grad s plaće mjesečno skida određene novčane iznose i kao doznake za životno osiguranje transferira ih u Euroherc.

I faksimil te doznake, što ga je Picula pokazao na konferenciji za novinare, poslužio je iz nekog razloga Večernjem listu za priču o prelijevanju 'novca građana u privatne džepove'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene