Vukovarskim vrtićima uručena je donacija od 195.000 kuna. Riječ je o pomoći koju je prošle godine na Dan sjećanja za vrijeme svog obraćanja obećao austrijski biskup mons. Egidije Ivan Živković.

Galerija


Egidije Ivan Živković pokrenuo je humanitarnu akciju PAX ET BONUM u koju su se uključili Vlada i Grad Zagreb, a sve to kako bi se prikupila sredstva za nabavu opreme i obnovu objekata dva vukovarska vrtića.

Vezani članci Stjepan Sučić Državni tajnik kršio mjere pa vrijeđao policajce u kafiću i razbio vrata u postaji. Glasnogovornik Vlade: "Ako je to istina, takvo ponašanje je potpuno neprimjereno" Kolona sjećanja u Vukovaru - 1 Četvorica policajaca koja su osiguravala Kolonu sjećanja u Vukovaru pozitivna na koronavirus. Zaraženo još nekoliko policajaca iz njihove jedinice

"Zaista smo sretni s ovom donacijom koju su dali Dječjem vrtiću Vukovar 1 i 2. Već je planirano, nešto je i utrošeno, radile su se tende oko vrtića zbog sigurnosti djece, zajednička dvorana je okrečena i nabavit će se igrala za vanjsko dvorište", rekla je Mirjana Kulić, ravnateljica vukovarskog vrtića.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr