Vukovarskim vrtićima uručena je donacija od 195.000 kuna. Riječ je o pomoći koju je prošle godine na Dan sjećanja za vrijeme svog obraćanja obećao austrijski biskup mons. Egidije Ivan Živković.

Galerija


Egidije Ivan Živković pokrenuo je humanitarnu akciju PAX ET BONUM u koju su se uključili Vlada i Grad Zagreb, a sve to kako bi se prikupila sredstva za nabavu opreme i obnovu objekata dva vukovarska vrtića.

Vezani članci Vukovar (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vrijedna akcija na istoku Hrvatske: Za četrdeset mladih obitelji u Vukovaru i okolici predstojeći bi blagdani mogli biti možda i najbolji dosad Arkanovac čizmom udara mrtve civile na tlu, Bijeljina (Foto: Ron Haviv) Snimio nezamislive zločine: "Arkanovci su se derali da ništa ne slikam, bilo je puno vrištanja. Onda su ubili muškarca pa ženu..."

"Zaista smo sretni s ovom donacijom koju su dali Dječjem vrtiću Vukovar 1 i 2. Već je planirano, nešto je i utrošeno, radile su se tende oko vrtića zbog sigurnosti djece, zajednička dvorana je okrečena i nabavit će se igrala za vanjsko dvorište", rekla je Mirjana Kulić, ravnateljica vukovarskog vrtića.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr