Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I dalje se ne smiruju trzavice među vladajućima nakon jučerašnjeg neuspjeha u saborskom glasovanju. Većina postoji, tvrde, ali treba raditi na kvorumu.


HDZ-ov IvanŠuker smatra kako će se sve s vremenom srediti. Mostovci tvrde neodgovoran je HDZ, a neki vladajući partneri kao i oporba zazivaju izbore.

Vezani članci Andrej Plenković Od ponedjeljka se otvaraju terase kafića, dopušteni treninzi u zatvorenom: "Ako se situacija pogorša, mjere se uvijek mogu i pooštriti" Gordan Jandroković Drama u Saboru, mostovci odbili izaći: "Evo, dragi građani, nikoga iz HDZ-a nema"

'Mislim da su mnogi jučerašnju situaciju dočekali da skupljaju političke poene. Ja se nadam da ćemo uskoro početi od Vlade dobivati konkretne zakone konkretne reforme', rekao je Šuker.

'Dio naših partnera nije pokazao dovoljnu razinu odgovornosti i nadam se da se to neće ponoviti', dodao je Miroslav Šimić iz Mosta.

'Mislim da bi se trebalo ići na nove izbore, da se završi ova agonija. Ako ne, bit će krivi ljudi iz Mosta koji ovu situaciju drže u neizvjesnosti', kazao je Krešo Beljak predsjednik HSS-a.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr