Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ilegalni deponiji

HSLS prozvao Bandića zbog smeća, osudili ga i zbog vrijeđanja novinarke Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog ilegalnih deponija, kojih je u Zagrebu sve više, zagrebački HSLS održao je konferenciju za novinare. Ističu kako je nemoguće da će Zagreb do 2020. reciklirati 50 posto smeća, što traži Europska unija.

Gradonačelnika Milana Bandića prozivaju da im još nije odgovorio gdje je završio otpad s ilegalnog deponija na Savici - Šanci, pa ni prošlotjedni glomazni otpad s divljeg odlagališta u Kozari putu.

Pročitajte i ovo Smeće u srcu Splita - 2 miškolovke na balkonima Je li ovo moguće? Ispred kuća u centru grada imaju mali Karepovac: "Smrdi, ima štakora, ljudi ne mogu otvoriti prozor..." Rezultati istrage o odronu - 2 Ljutiti građani Misterij odrona na Jakuševcu: "To je zlostavljanje, da pitam bilo koga u gradu tko bi se s nama mijenjao za tih 6000 kuna...''

Oštro su ga kritizirali i zbog njegovih neugodnih izjava upućenih našoj novinarki Ivani Pezo Moskaljov na pitanje zašto se godinama deponij u Kozari putu tolerirao.

''Nepoželjno pitanje gradonačelniku postalo je pravilo da ćete na to dobiti uvrede, bahati i arogantan odgovor gradonačelnika. Kao HSLS grada Zagreba, osudili bismo prvenstveno takvo ponašanje, ali bismo i pozvali gradonačelnika koji se često voli pozvati na europske norme, da se europskih norma europskih političara pridržava u ophođenju s novinarima'', rekao je Darko Klasić, potpredsjednik HSLS-a Grada Zagreba.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene