Domaći autori će u ponedjeljak donirati svoje potpisane knjige, a oni koji to neće moći učiniti u ponedjeljak, mogu ih dostaviti do 16. lipnja u Booksu.


Festival europske kratke priče organizira nogometni susret brazilsko-europsko-hrvatske reprezentacije književnika i benda Pips, Chips & Videoclips te pokreće akciju prikupljanja knjiga hrvatskih autora za škole i narodne knjižnice s poplavljenih područja.

Nogomet će igrati i hrvatski i brazilski pisci

Vezani članci Osnovna škola Pušća (Foto: Pixsell,Davor Višnjić) Svaki dan do kraja štrajka Klaićevoj bolnici donirat će iznos dnevnice: "Ovo je poruka da se stvarno brinemo za djecu" Slika nije dostupna 16. Festival europske kratke priče otvoren razgovorom o nastanku priča

Ovaj nesvakidašnji nogometni sraz i akcija za Vukovarsko-srijemsku županiju održat će se u ponedjeljak, 2. lipnja u 13 sati na jarunskom nogometnom terenu ispred Otoka Veslača.

Davor Mandić: Kratka priča je kao quickie

Organizatori FEKP-a u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Vinkovci i književnim klubom Booksa pozivaju sve domaće autore da se odazovu akciji te da u ponedjeljak doniraju svoje potpisane knjige. Sakupljene knjige bit će uručene Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci koja će koordinirati distribuciju doniranih knjiga.

Najbolji suvremeni brazilski pisac João Paulo Cuenca na 13. Festivalu europske kratke priče

Svi domaći autori koji neće moći prisustvovati akciji 2. lipnja, a žele doprinijeti, moći će dostaviti donirane knjige do 16. lipnja u književnom klubu Booksa.

U slučaju loših vremenskih uvjeta nova lokacija za akciju prikupljanja knjiga i nogometni susret brazilsko-europsko-hrvatske reprezentacije književnika i benda Pips, Chips & Videoclips bit će objavljena na internet stranici festivala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook