Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Boje za mir

Hrvatska za žrtve terorističkog napada u Parizu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz crvenu, bijelu i plavu boju, na zgradi MSU-a stoji i natpis 'Zagreb for Paris'. Ovoj akciji pridužili su se Pula i Rijeka dok su u mnogim gradovima građani palili svijeće.

'Na inicijativu Grada Zagreba tako smo simboličnim činom na novozagrebačkoj zgradi poslali poruku da smo solidarni i sa žrtvama terorističkoga napada i sa svim stanovnicima Pariza', stoji na stranici muzeja na Facebooku.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Proslava Nove godine u Hrvatskoj - 3 Radosan ulazak u Novu godinu Zabavni program, pjesma, veselje: Pogledajte kako su izgledali dočeci Nove godine širom Hrvatske

UŽIVO - Terorist iz Pariza koji je u Francusku ušao preko Grčke prošao je kroz Hrvatsku; I drugi napadač prošao kroz Grčku

Tako se Grad Zagreb pridružio brojnim svjetskim metropolama. Isto su napravili gradovi Pula i Rijeka, a brojni građani diljem Hrvatske palili su svijeće u znak sjećanja na žrtve jezivog pokolja u Parizu. Život je izgubilo 129 osoba, a stotine su ranjene.

Zagreb se pridružio svijetu: MSU i fontane osvijetljeni bojama francuske zastave

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene