Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik uvjeren

'Hrvatska sigurno 1. srpnja postaje članica EU-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski predsjednik Ivo Josipović u utorak je kazao da je slovenska ratifikacija pristupnog sporazuma gotovo jamstvo da će Hrvatska 1. srpnja postati punopravna članica EU-a.

"Izuzetno mi je drago što je u slovenskom parlamentu obavljena ratifikacija našeg pristupnog sporazuma. To je s jedne strane gotovo jamstvo da ćemo 1. srpnja biti članica EU-a, a s druge strane potvrda dobrih, dugotrajnih i prijateljskih odnosa sa Slovenijom. Ja se nadam da ćemo zajedno s našim susjedima Slovencima i u EU dobro surađivati", izjavio je predsjednik Josipović povodom odluke slovenskog parlamenta, koji je jednoglasno ratificirao Ugovor o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obavljen je i alkotest Vlasnik kafića u čiju se terasu zabio Josipović: "Šteta je 4000 eura, a najviše mi je žao studentica" Slika nije dostupna LAKŠA PROMETNA NESREĆA Ivo Josipović zabio se autom u ogradu kafića u centru Zagreba

>> Slovenski parlament jednoglasno ratificirao hrvatski pristupni ugovor!

Hrvatski predsjednik ovu je izjavu dao u Uredu predsjednika gdje je primio hrvatsku rukometnu reprezentaciju i izaslanstvo Hrvatskog rukometnog saveza.

Slovenija je u utorak postala 23 od 27 zemalja članica EU-a koje su odobrile članstvo naše zemlje u toj asocijaciji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene