Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Natjecanje u Svetom Martinu na Muri

HNS-ovci se okupili na "stranačkim igrama", Vrdoljak poručio: "Nema puno cojonesa koji kažu da je Hrvatska ispred stranke i lidera"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HNS-ovci su danas otputovali u Sveti Martin na Muri na "stranačke igre", odnosno 12. susret Političke akademije HNS-a.

Predsjednik stranke Ivan Vrdoljak obratio se okupljenima rekavši na početku da ih se skupilo 2500 i da ih nikad više nije bilo. Podsjetio je zatim na odluku HNS-a o ulasku u koaliciju s HDZ-om .

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna objasnio što je izbor Vrdoljak se žestoko obrušio na Škoru: ''Što je sljedeće? Šetnja Osijekom na tragu Glavaševih crnih košulja?'' Ivan Vrdoljak gospodarstvo ne može čekati Vrdoljak: HNS izlazi samostalno na izbore koji su potrebni čim prije

"Nema puno cojonesa koji kažu da je Hrvatska ispred stranke i lidera. Bila je teška, ali ispravna odluka", poručio je Vrdoljak.

Rekao je i kako nema lijevih i desnih, nego samo onih koji idu naprijed.

"Mi smo oni koji vuku naprijed, mi smo brana koja neće dopustiti da nas populisti povuku 30 godina nazad", rekao je i nastavio:

"Uvijek smo bili posebni, odradili najteže projekte, radili ono što se drugi nisu usudili. Možemo biti bolji, brži, ali HNS je dao najbolju ministricu obrazovanja u 25 godina", uvjeren je Vrdoljak.

Osvrnuo se i na jučer održane sastanke Predsjedništva i Središnjeg odbora stranke i tamo donesene zaključke.

"Što se naših ministarstava tiče, ubrzali smo s reformama, očekujemo od naših koalicijskih partnera da prate rezultat i brzinu i rad našeg ministarstva", rekao je, a onda uputio poziv hrvatskoj politici.

"Takmičite se s nama tko će biti efikasniji, probajte biti bolji od nas. Ne vjerujem da možete, ali pozivamo i ostale koalicijske partnere dajte nas stignite", zaključio je.

Odmjeravanje snaga u 19 sportskih disciplina

Na sportskim igrama u Svetom Martinu na Muri HNS-oci će odmjeriti snage u devetnaest sportskih disciplina, a najbolji će dobiti priznanja.

U 12 sati održat će se konferencija za medije na kojoj će govoriti predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Tomislav Stojak, župan Međimurske županije Matija Posavec i voditelj Političke akademije HNS-a Boris Blažeković.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene