Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen pothlađen

HGSS-ov pas nakon dva dana pronašao starca koji boluje od Alzheimera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon trodnevne potrage pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) pronašli su u okolici Vodica 64-godišnjeg muškarca, koji je nakon berbe maslina odlutao, priopćeno je danas iz HGSS-a.

Nestalog 64-godišnjeg mještanina koji boluje od Azheimerove bolesti, pronašao je potražni pas HGSS-a Aki, zajedno sa svojim vodičom Blankom Lučić iz HGSS stanice Šibenik.

Pročitajte i ovo Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku Spašavanje migranata iz Kupe HGSS i policija VIDEO Dramatična akcija: Zapeli na slapu u Kupi, spašavali ih po noći

>> HGSS spasio dvoje Šveđana s Anića kuka

Potraga je trajala od četvrtka 1. studenoga, a u potrazi su uz HGSS stanice Šibenik, sudjelovali i pripadnici policije, mještani i lovci. Starac je pronađen živ, ali malo pothlađen jer je dvije noći proveo na otvorenom,

U ovom tjedno ovo je peta uspješna potraga u kojoj sudjeluje HGSS, a razlog nestanka su bolesti ili nesreće prilikom berbe gljiva ili drugih aktivnosti u prirodi, navode iz HGSS-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene