Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled Ivane Petrović

U proteklom tjednu prava ludnica: HEP je izgubio šefa, Dubrovnik nakon 17 godina dobio polovično obavljen posao, a Hrvatska novu stranku

Nedjelja znači da nam u Dnevniku Nove TV dolazi pregled tjedna iza nas. Ovoga puta donosi ga novinarka Ivana Petrović.

Orlandov stup je krivo restauriran. A obnova najstarije sačuvane javne skulpture u Dubrovniku trajala je 17 godina. Prema izjavama svih koji su sudjelovali u obnovi propusta u komunikaciji je očito bilo. I tako se sve svodi na stranačku iskaznicu.

Sankcije na rusku imovinu postoje već gotovo 2 godine, isto toliko su sankcionirane ruske banke koje imaju udjela u vlasništvu Fortenove. Sada u zadnji čas Fortenovu ex Agrokor preuzima Pavao Vujnovac. Vlast kaže da oni ne mogu odlučivati o Fortenovi, oporba tvrdi da mogu i u takvom širenju Pavla Vujnovca vidi veliki problem. Ali nema konkretne ideje za neko drugo rješenje.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković aktualna tema Dobiva li Plenković političke poene smjenom Barbarića? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Pročitajte i ovo Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Premijer najavio BBB-ovci izlaze pred suca istrage: Postoji li šansa da ih pusti na slobodu?

Registrirana je ovoga tjedna i 157. stranka na hrvatskom političkom nebu Republika Damira Vanđelića. Od poznatih lica u novoj stranci je Vesna Škare Ožbolt koja je navodno u program Republike preslikala program Mosta.

Što stranke govore o mogućim koalicijama, s kim bi, a s kim nipošto ne i kako će to pomrsiti račune njihovim dogovorenim partnerima pogledajte u videu gdje ćete vidjeti i kako napreduje prosvjed svinjogojaca kao i rasplet afere šefa HEP-a.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene