Kad HDZ-ova županijska vlast u Sisku organizira koncert Jelene Rozge ili kao prije pola godine ugosti predsjednicu Republike, onda se SDP-ova gradska vlast pobrine da se njihovi gosti osjećaju što manje ugodno, a HDZ se pobrine da od toga nastane javni prijepor.

Galerija


Sisačka HDZ-ova županijska vlast napravit će pozornicu za Jelenu Rozgu u centru grada, na pješačkoj zoni. No, čini se da će pjevačica morati dopješačiti do nje. ''Tražili smo za jedno desetak automobila dozvolu da mogu ući u ovu pješačku zonu. Dobili smo odgovor da smiju biti samo teretna vozila'', kazao je Stjepko Zelić, pročelnik Ureda župana Sisačko-moslavačke županije.

Vezani članci Josip Mrgan, ravnatelj ŠRC Sisak Sisački HDZ zbog korone zatražio ostavku ravnatelja sportskog centra: "Tko će preuzeti odgovornost za ugrožavanje zdravlja zaposlenika?" Zlatko Canjuga - 5 Njihove političke polemike bile su legendarne, a evo što Zlatko Canjuga danas kaže o Milanu Bandiću

To znači da pjevačica neće imati gdje parkirati. ''Upravo tako. Ona inzistira na ulasku osobnim automobilom'', kaže Zelić.

SDP-ove gradonačelnice Kristine Ikić Baniček nije bilo u poglavarstvu kako bi odgovorila na pitanje zašto pravi probleme HDZ-u.

U gradonačelničinoj nemilosti bila je i predsjednica Grabar-Kitarović kad je dolazila u Sisak. Ni njoj nije dala se parkira tamo gdje je HDZ zamislio. ''Iza zgrade Županije postoji parking za 50 automobila'', kazala je gradonačelnica u prosincu 2018. godine.

Građani mahom odgovaraju da nisu upućeni ili da ih to ne zanima, ali pozivaju i lijeve i desne i centralne na koncert Jelene Rozge u nedjelju kako bi slavili Dan Sisačko-moslavačke županije.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Autobus s osnovnoškolcima se vratio u Dalj, županija proglasila dan žalosti: "Ostali smo bez onoga što nam je najvrijednije, a to su naša djeca"