Andrej Plenković s Anđelkom Oršulićem - 1
Andrej Plenković s Anđelkom Oršulićem - 1 Foto: Facebook/HDZ

S Facebook stranice stranačke podružnice u Pločama danas je nestala fotografija premijera Andreja Plenkovića s Anđelkom Oršulićem, jednim od osumnjičenika za dilanje većih količina droga.


''Anđelko Oršulić nije trenutačno, niti je ikad bio član HDZ-a. U dva navrata bio je kandidat na stranačkoj listi za mjesne izbore i za gradsko vijeće, kao nezavisni kandidat i nestranačka osoba'', oglasio se danas HDZ o uhićenom Oršuliću.

Vezani članci Davor Filipović HDZ-ovci zaratili na Facebooku. Filipović čestitao stranačkom kolegi na pobjedi pa ga prozvao zbog kritika Andrej Plenković Plenković o neslaganju u HDZ-u i suradnji s Čačićem: "Nismo ni milimetra iznevjerili ono zbog čega smo si na početku dali ruku"

Iako nije bio član stranke, bio je na društvenim mrežama HDZ-ove podružnice u Pločama. Fotografija na kojoj je Oršulić pozira s predsjednikom stranke Andreje Plenković uklonjena je danas, nekoliko dana nakon njegova uhićenja, nakon što je na Facebooku stajala od svibnja 2017. godine.

Andrej Plenković s Anđelkom Oršulićem - 1
Andrej Plenković s Anđelkom Oršulićem - 2 (Foto: Facebook/HDZ)

Oršulića i još dvojicu se sumnjiči za krijumčarenje kokaina pronađenog u kontejneru s bananama kod Opuzena. Svoj trojici određen je istražni zatvor.