Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Nije bio član HDZ-a''

HDZ s društvenih mreža ekspresno uklonio fotografiju na kojoj Plenković pozira s jednim od uhićenih zbog krijumčarenja kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S Facebook stranice stranačke podružnice u Pločama danas je nestala fotografija premijera Andreja Plenkovića s Anđelkom Oršulićem, jednim od osumnjičenika za dilanje većih količina droga.

''Anđelko Oršulić nije trenutačno, niti je ikad bio član HDZ-a. U dva navrata bio je kandidat na stranačkoj listi za mjesne izbore i za gradsko vijeće, kao nezavisni kandidat i nestranačka osoba'', oglasio se danas HDZ o uhićenom Oršuliću.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Presica Možemo! - 12 IZ MINUTE U MINUTU Benčić otkrila prve poteze ako postane premijerka

Iako nije bio član stranke, bio je na društvenim mrežama HDZ-ove podružnice u Pločama. Fotografija na kojoj je Oršulić pozira s predsjednikom stranke Andreje Plenković uklonjena je danas, nekoliko dana nakon njegova uhićenja, nakon što je na Facebooku stajala od svibnja 2017. godine.

Oršulića i još dvojicu se sumnjiči za krijumčarenje kokaina pronađenog u kontejneru s bananama kod Opuzena. Svoj trojici određen je istražni zatvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene