Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultati drugog kruga

HDZ-ovci pobijedili u Vinkovcima i Županji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ovi kandidati u drugom krugu izbora za gradonačelnike Vinkovaca i Županje Mladen Karlić i Davor Miličević ostvarili su bolje rezultate od SDP-ovih protukandidata.

U drugom krugu lokalnih izbora za gradonačelnika Vinkovaca pobijedio je dugogodišnji gradonačelnik iz redova HDZ-a Mladen Karlić koji je zahvalio biračima na novom, petom uzastopnom mandatu.

Pročitajte i ovo Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca zabio se u kuću FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete" Slika nije dostupna Odgovorili gradonačelniku Vinkovačka oporba: Ima novaca za automobile i naknade, ali ne i za udžbenike?!

>> Veliki preokret u Osijeku: Vrkić srušio Bubala! SDP dobio i Vukovar i Split!

"Zahvaljujem biračima što su prepoznali kako mene kao kandidata tako i program koalicije predvođene HDZ-om, a koji jamči nastavak svih onih planova koje smo zacrtali kako bi Vinkovci u budućnosti postali još boljom sredinom za život, na ponos svih svojih građana", kratko je kazao nakon objave izbornih rezultata Mladen Karlić.

Dodao je kako je protukandidatu Damiru Rimcu, koji je i saborski zastupnik SDP-a, uputio poziv za zajednički nastup prema državnim institucijama kada su u pitanju interesi Vinkovaca i građana toga grada.

Prema privremenim neslužbenim podacima Državnog izbornog povjerenstva (DIP) Mladen Karlić (HDZ-HSP AS-HSS-BUZ) osvojio je povjerenje 54,26, a njegov protukandidat Damir Rimac (SDP) kandidat koalicije SDP-HSU-Zelena lista 43,78 posto glasova birača.

HDZ-ov kandidat pobijedio i u Županji

U drugom krugu lokalnih izbora za gradonačelnika Županje pobjedu je odnio dosadašnji gradonačelnik Davor Miličević (HDZ), kandidat koalicijske liste HDZ-BUZ, osvojivši 63,29 posto glasova Županjaca. Njegov protukandidat SDP-ovac Željko Džoić (SDP-HNS-HSU) dobio je 35,24 posto glasova županjskih birača. (Hina)

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene