Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na usluzi i mobilni šalter

Građanima s poplavljenog područja osobne iskaznice na teret proračuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PU vukovarsko-srijemska izvijestila je kako je građanima na raspolaganju i mobilno šaltersko vozilo u kojem se također mogu podnijeti zahtjevi za izradu novih osobnih dokumenata.

Stanovnici s poplavljenih područja kojima su osobni dokumenti uništeni, izgubljeni ili nestali u poplavi mogu na teret državnog proračuna izraditi nove dokumente u policijskim postajama u Otoku i Županji te PU vukovarsko-srijemskoj u Vinkovcima.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Ta ja policijska uprava u petak izvijestila kako je građanima na raspolaganju i mobilno šaltersko vozilo u kojem se također mogu podnijeti zahtjevi za izradu novih osobnih dokumenata, koje će se danas do 14,30 sati nalaziti u Cerni, u središnjem parku, kao i u nedjelju, 25. svibnja, od 7 do 19 sati. U ponedjeljak će mobilno šaltersko vozilo biti raspoređeno u Gradištu.

HGSS-ovcima zabranjen ulaz u vodu zbog moguće zaraze - građani uplatili 37 milijuna kuna pomoći!

Građane koji namjeravaju putovati u BiH, policija obavještava kako je granični prijelaz Gunja zbog poplava zatvoren za sav promet, dok je granični prijelaz Županja-Orašje otvoren, no zbog osobne sigurnosti građanima se ne preporuča odlazak u BiH.

Građanima koji osobnim vozilima prevoze humanitarnu pomoć za stanovništvo poplavljenog područja BiH ili idu po osobe kojima žele omogućiti smještaj, bit će omogućen ulazak u tu državu. Kamionima je zabranjen prelazak preko graničnog prijelaza Županja-Orašje, osim onima koji prevoze humanitarnu pomoć i žurnim službama.

Policija navodi i kako je svim osobama koje žele izaći iz BiH te se odvesti na područje Hrvatske omogućen prelazak državne granice. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene