Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glavno tajništvo HDZ-a ocijenilo je da današnja izjava SDP-ovog saborskog zastupnika Miranda Mrsića da HDZ 'krade' i 'ne zna voditi državu' govori o panici i nervozi u SDP-u zbog otkrivanja afera vezanih za tu stranku i poručilo je da HDZ nastavlja beskompromisnu borbu protiv korupcije bez obzira na političku pripadnost.


'Blaćenjem HDZ-a, SDP pokazuje veliku nerzvozu od trenutka kada su afere vezane uz SDP i njihove članove počele izlaziti u javnost. Ova je predstava s lošim glumcima pokušaj skretanja pozornosti s brojnih SDP-ovih afera i kao i dosad bez ikakvih konstruktivnih prijedloga', kaže se u priopćenju kojim je Glavno tajništvo Hrvatske demokratske zajednice reagiralo na izjavu člana Glavnog odbora SDP-a Miranda Mrsića u Sisku. Mrsić je na današnjoj izbornoj konvenciji SDP-a Sisačko-moslavačke županije među ostalim rekao da "HDZ zna kako ukrasti, kako nekome uzeti, HDZ ne zna voditi državu".

Vezani članci Testiranje na koronavirus i Davor Božinović, ilustracija Stožer donosi nove mjere za Dalmaciju: Ministar dao naslutiti o čemu se radi, najavio objavu detalja Cijepljenje, ilustracija Dječja paraliza, hripavac, zaušnjaci...: "Prije nego što odluku donesete na temelju argumenata 'stručnjaka' s diplomom internetskog pretraživača, uzmite u obzir i ovo"

Ta optužba 'očito je izraz panike koja je zavladala u redovima Socijaldemokratske partije. Mrsić tako zaboravlja na SDP-ove trošionice novca: Tržnice Rijeka, na Zagrebački holding, slučaj Koprivnica i njihova gradonačelnika, na Mljet, bivše dužnosnike MUP-a iz redova SDP-a i tolike druge, pa i golem savjetnički tim županice Lovrić i upravo u Sisku poziva na pravednost', kaže se u priopćenju.

'Unatoč svim pokušajima SDP-a, HDZ će nastaviti beskompromisnu borbu protiv korupcije bez obzira na političku pripadnost', zaključuje se u priopćenju HDZ. (Hina)