Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje na cestama

Danas putujete? Naoružajte se strpljenjem, HAK upozorava na vrlo gust promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrlo je gust promet na cestama u smjeru mora, osobito na autocestama: A1 od Zagreba prema Zadru, pred ulaskom na autocestu u Lučkom nema dužih čekanja, a povremeno su kolone i zastoji između čvorova Jastrebarsko i Karlovac, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski auto klub (HAK).

 Zbog prometne nezgode na autocesti A1 između čvorova Jastrebarsko i Karlovac u smjeru mora, vozilo se usporeno, uz zastoje, a kolona je u jednom trenutku bila duga oko 13 kilometara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blagdan Velike Gospe Pojačan promet na prilazima marijanskim svetištima: HAK upozorava vozače da prilagode brzinu Ilustracija Stanje na cestama Naoružajte se strpljenjem: Gužve na prometnicama uoči blagdana, evo gdje je najgore

Gust je promet i na A2 Zagreb-Macelj, A4 Goričan-Zagreb i na A7 Rupa-Diračje, a pred naplatom Rupa u smjeru Rijeke također se stvaraju kolone.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice na istoku Hrvatske, a magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i na autocesti A1 između čvorova Otočac i Gospić.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Od 29. lipnja brodsku liniju Zadar-Preko preuzima m/t "Mate Balota".

Do 31. srpnja zbog radova sa slovenske strane na graničnom prijelazu Cvetlin vozit će se jednim trakom. Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t.

Na graničnim prijelazima Republike Hrvatske s BiH, Slovenijom i Srbijom čekanja za osobna vozila su do 30 minuta, a na GP Bajakovo (Batrovci) teretna vozila na izlazu iz Hrvatske čekaju oko 2,30 sati.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene