Rupa duboka oko metar i pol otvorila se nasred ceste u zagrebačkom kvartu Malešnica u srijedu. Sanacija je u tijeku, a očekuje se da će cesta na križanju ulice Ante Topića Mimare i Marka Viriusa biti asfaltirana u ponedjeljak.


Iz Grada Zagreba danas su poslali objašnjenje kako je došlo do toga da se na cesti u Malešnici otvori rupa duboka oko metar i pol na križanju ulice Ante Topića Mimare i Marka Viriusa. Ekipe Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. na terenu su od ranog jutra i utvrdile su da je došlo do puknuća armirano-betonskog zida kolektora javne odvodnje, javili su te zamolili građane za strpljenje dok se šteta ne sanira.

Vezani članci Otpad u Zagrebu - 4 Kako funkcionira novi sustav s otpadom? Dnevnik Nove TV u inspekciji: "U tim spremnicima definitivno nisu ZG vrećice" Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević Tomašević otvorio obnovljeni učenički dom u Zagrebu pa najavio: "U jednom trenutku Zeleni val će ostati bez jednog traka"

"Nastavno na propad ceste koji se dogodio jučer na križanju ulice Ante Topića Mimare i Marka Viriusa na Malešnici u Zagrebu, obavještavamo vas da su ekipe Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. na terenu od ranog jutra, te kako je utvrđeno da je došlo do puknuća armirano-betonskog zida kolektora javne odvodnje.

U tijeku je priprema izrade oplate za zatvaranje oštećenog zida na kolektoru. Nakon navedenog slijedi betoniranje, zatrpavanje i priprema prometnice za sanaciju asfalta koja je predviđena za ponedjeljak 7.9.2020. Sve radnje vode se u koordinaciji s nadležnim službama radi sigurnosti prometa i građana koje ovim putem molimo za strpljenje te da koriste zaobilazne pravce. O tijeku sanacije ćemo vas pravodobno informirati", priopćili su iz Grada Zagreba.

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju