U pratnji supruga Jakova, Kolinda Grabar-Kitarović prošetala se na Badnjak po zagrebačkoj tržnici Dolac, gdje je kupila ribu. Porazgovarala je s građanima, a jedna je gospođa uputila nekoliko savjeta bračnom paru Kitarović.


Dok su šetali među štandovima na tržnici, jedna je gospođa osjetila potrebu obratiti se aktualnoj predsjednici i njezinu suprugu.

Vezani članci Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila post s heštegom #Jakovjeizdržao (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović) Grabar-Kitarović oduševljena: "Vatreni, pucam od ponosa!" Objavila i poruku o suprugu Jakovu Jakov Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Doznali smo gdje je prvi gospodin Hrvatske dok se Predsjednica bavi državničkim dužnostima

''Mogu ja vama čestitati što ste tako lijepu ženu sačuvali, jer muž jako puno znači u braku'', rekla je gospođa, na čemu je Jakov Kitarović zahvalio.

''Mnoge žene su na nju ljubomorne, zločeste žene, a ja čestitam mužu jer baš nemam sreće s muževima'', rekla je.

''Nije još kasno, gospođo'', tješila ju je Kolinda Grabar-Kitarović. ''Nisam ja baš tako loša'', uzvratila je žena. Dodala je da je odmah za predsjednicu znala da ima dobrog muža. ''Neka cijeli svijet vidi da u Hrvatskoj ima dobrih muževa, da nisu svi zločesti'', rekla je i objasnila da muž puno znači za poteškoće žene, a da se ona dala gaziti.

Sve savjete i objašnjenje tko joj je dao hrabrost da im se obrati pogledajte u priloženom videu.

U pratnji supruga Jakova Kolinda Grabar-Kitarović na Dolcu kupila ribu i povrće, pa napala Zorana Milanovića