Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GAŠENJE U TIJEKU

Gori gusta borova šuma kod Bola na Braču, vatru gase i kanaderi. Zbog požara isključen i dalekovod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar je izbio u noćnim satima i zahvatio gustu borovu šumu na predjelu Murvica, kod Bola na Braču. Na terenu su vatrogasci i zračne snage.

Kod Bola na Braču, u predjelu Murvica, noćas je buknuo požar u gustoj borovoj šumi. Izbio je nešto prije 4 sata ujutro i nošen jakom burom brzo se širio. Na terenu su sve raspoložive snage s otoka Brača, a u 9 sati im je trajektom stigla i pomoć iz Splita.

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega Požar u Horvaćanskoj - 3 Intervencija u tijeku FOTO Gorio stan u Zagrebu: Pozvana hitna pomoć, jedna osoba se nagutala dima

Požar na nepristupačnom dijelu terena prema Vidovoj gori od 8:30 gase i dva kanadera. Zbog gašenja isključen je i dalekovod na tom području. 

"Tijekom noći u opasnosti je bilo nekoliko vikendica i poljoprivrednih objekata, svi su uspješno obranjeni i u ovom trenutku nema opasnosti za imovinu. Kad zračne snage odrade svoj dio posla situacija će biti još bolja nego je sada", rekao je reporteru Dnevnika Nove TV Ivanu Kaštelanu vatrogasni zapovjednik DVD-a Supetar Nikola Martinić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene