Gordan Maras (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Gordan Maras (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL

SDP-ovac Gordan Maras objavio je na Facebooku status podrške Zoranu Milanoviću, kojeg SDP namjerava istaknuti kao svog kandidata na sljedećim predsjedničkim izborima.


Nakon što je bivši predsjednik SDP-a i bivši premijer Zoran Milanović dobio najveću podršku za kandidata te stranke na sljedećim predsjedničkim izborima, u anketama koje je provela stranka, stranački ljudi imaju svoje mišljenje o tome.

Gordan Maras, zastupnik SDP-a u Hrvatskom saboru, svoje je mišljenje objavio na Facebooku. Milanoviću, u čiji je Vladi od 2011. do 2016., obnašao dužnost ministra poduzetništva i obrta, izrazio je podršku.

Davor Bernardić, Ranko Ostojić i Zoran Milanović (Foto: Jurica Galovic/PIXSELL) Bernardić prelomio: Zoran Milanović bit će kandidat SDP-a na predsjedničkim izborima

Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović, arhiva (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Predsjednica još ne zna kad će objaviti kandidaturu, Milanović će idući tjedan, ali pojavio se novi problem: ''Rehabilitirao bi stranku koja ga je prevarila''

''Ovo licitiranje i postavljanje uvjeta Milanoviću oko uvjeta koje on treba zadovoljiti za podršku je bezveze. Te tko će ga od stranaka podržati, koja će biti forma izlaska na izbore, tko će mu biti u timu. Smiješno. Briga me jer znam za što se zalaže i što predstavlja.

Jedino pravo pitanje je želite li ovakvu Hrvatsku i da HDZ svoje šape ima na svemu što je u njoj. Jeste li sretni sa Kolindom Grabar Kitarović, Plenkovićem, Bandićem, HDZ-om, kako živite... to je jedino bitno. Je li Milanović bolji da nas predstavlja od Grabar Kitarović? Sto puta.

Zato molim sve da zatome taštine, sukobe, picajzliranja i podrže čovjeka ukoliko se kandidira da počnemo mijenjati ovu zemlju. Tko ostane po strani glasao je da nam ostane isto.'', napisao je Maras.

Podsjetimo, Zoran Milanović trebao bi uskoro i službeno postati kandidat SDP-a na izborima za predsjednika Republike Hrvatske. Čeka se još odluka Predsjedništva stranke, koje će se sastati u ponedjeljak, te potvrda Glavnog odbora SDP-a, koji će održati sjednicu krajem lipnja.

Neslužbeni izvori iz vrha SDP-a potvrdili su da će Milanović biti njihov kandidat, jer je dobio najviše glasova u dva SDP-ova istraživanja u kojima su testirani potencijalni kandidati.

Ova fotografija upozorava na katastrofalno stanje u Sudanu, evo kako se i zašto počela širiti