Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gordan Maras na Facebooku je rekao što misli o putovanju Kolinde Grabar-Kitarović.


Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović novu godinu počela je posjetom Americi, gdje će ostati do 5. siječnja. Otputovala je redovitom linijom, a uz osiguranje, s njom je i šefica kabineta.

Vezani članci Predsjednica Grabar-Kitarović objavila kandidaturu za još jedan predsjednički mandat (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) Iz rodnog mjesta Predsjednice stižu reakcije: "Za ovo što je danas, trebalo je biti snalažljiv i dobro odgojen" Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP) Ovaj put objavljeni detalji: Predsjednica u radnom posjetu SAD-u

U njezinom Uredu tajnoviti su kada je u pitanju posjet Americi, a na ovo putovanje statusom na Facebooku osvrnuo se Gordan Maras (SDP).

Svojoj objavi dao je naslov ''Zajedništvo i Kolinda ili dajmo da slavi u Hrvatskoj'', a u nastavku pročitajte što je napisao:

''Kakva je to poruka naše Predsjednice o zajedništvu, kada već drugu godinu zaredom Novu godinu slavi daleko od domovine? Kao da su joj SAD draže od Hrvatske. Pred izbore je slavila sa braniteljima u šatoru. Kad će ti izbori, da nam Kolinda ponovno slavi u Hrvatskoj?'', zapitao se Maras.