Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grabar-Kitarović slavila u inozemstvu

Maras o putovanju u SAD: ''Kad će ti izbori, da nam Kolinda ponovno slavi u Hrvatskoj?''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gordan Maras na Facebooku je rekao što misli o putovanju Kolinde Grabar-Kitarović.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović novu godinu počela je posjetom Americi, gdje će ostati do 5. siječnja. Otputovala je redovitom linijom, a uz osiguranje, s njom je i šefica kabineta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mjere opreza Izdano upozorenje za putnike zbog opasnih infekcija: Ovo nije viđeno od 2019. godine Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima"

U njezinom Uredu tajnoviti su kada je u pitanju posjet Americi, a na ovo putovanje statusom na Facebooku osvrnuo se Gordan Maras (SDP).

Svojoj objavi dao je naslov ''Zajedništvo i Kolinda ili dajmo da slavi u Hrvatskoj'', a u nastavku pročitajte što je napisao:

''Kakva je to poruka naše Predsjednice o zajedništvu, kada već drugu godinu zaredom Novu godinu slavi daleko od domovine? Kao da su joj SAD draže od Hrvatske. Pred izbore je slavila sa braniteljima u šatoru. Kad će ti izbori, da nam Kolinda ponovno slavi u Hrvatskoj?'', zapitao se Maras.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene