Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko zna više?

FOTO Neobičan susret u bolnici nakon javnih trzavica: "On nikad nije bio mršaviji, a ja sam top!"

Život je htio da se Gordan Maras i Krešimir Macan sretnu u bolnici dva dana nakon prozivke u potkastu Krešendo.

Gordan Maras i Krešimir Macan slučajno su se sreli dva dana nakon javnih trzavica koje je potaknuo sam Maras u Krešendu, potkastu Hrvoja Krešića

"S obzirom na moje iskustvo, što sam sve prošao i s kojim sam ljudima radio, siguran sam da nema mnogo ljudi u Hrvatskoj toliko znanja. Kad vidim tko sve živi kao konzultant od političkog marketinga i od pomoći nekome na izborima... sigurno da znam više od, primjerice, Macana. Ali ja se time ne bavim", izjavio je tada Maras, danas već bivši političar i ministar koji se posljednje tri godine bavi EU projektima.

Macan, poznati PR stručnjak, nije mu ostao dužan. "Meni je drago da kolega Maras ima takvo znanje i da može savjetovati druge. Volio bih da onda to i čini u smislu pokretanja svoga biznisa. Poručio bih mu samo kako sam bio savjetnik čak četvorice premijera, dvojice hrvatskih i dvojice iz regije. Inače, za bavljenje političkim marketingom te savjetovanjem nekog u vrijeme izbora potrebno je široko znanje u mnogim područjima, čak i izvan političkih okvira". 

Život je htio da se samo dva dana nakon toga sretnu u KBC-u Zagreb, što su ovjekovječili mobitelom. Po fotografiji koju je snimio Macan reklo bi se da nema zle krvi. 

Gordan Maras i Krešimir Macan Gordan Maras i Krešimir Macan sreli se u KBC-u Zagreb Foto: DNEVNIK.hr

"Ma mi se znamo već godinama, a tijekom tog vremena bilo je i uspona i padova", rekao nam je Macan, otkrivši nam da je Marasa samo zanimalo jesmo li ga mi zvali za komentar Marasove izjave ili nam se sam javio.

Iako su se sreli u bolnici, obojica tvrde da su odličnog zdravlja. "On kaže da nikad nije bio mršaviji, a ja sam u top formi", kaže Macan.

Pročitajte i ovo Provjereno donosi priču uznemirujuću snimku razgovora djelatnice ureda za socijalnu skrb i djeteta - 8 potresna priča Provjereno donosi uznemirujuću snimku razgovora djelatnice socijalne skrbi i djeteta: ''Može se dogoditi da te smjeste u nekakav dom...''

Pročitajte i ovo Podmornica Titan Iz dubine oceana Prvi put objavljena snimka: Poslušajte jeziv zvuk koji su spasioci čuli dok su tražili podmornicu s milijarderima

I Maras nam je potvrdio da je sa zdravljem sve u redu, a što se Macana tiče potvrdio nam je da jedan drugom nisu zamjerili. "Nisam imao nikakvu lošu namjeru. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i ja. Moje iskustvo je nezamjenjivo, a na tom tržištu ima mjesta za sve", kaže Maras. 

Bivši ministar u vladi Zorana Milanovića u Krešendu je ispričao neke anegdote i nepoznate detalje iz svog političkog života. Pogledajte cijelu emisiju s Marasom i Darkom Milinovićem, nekadašnjim HDZ-ovim ministrom zdravstva. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene