Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AFERA SMS

Iz DORH-a objavili: "Rekonstruirali smo nestali spis iz istrage 2011. godine"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Imamo sve ono što bi prema tim izjavama trebalo u tom spisu biti, odnosno što je bilo na raspolaganju tužitelju u trenutku kada je predlagao istražnom sucu provođenje hitnih istražnih radnji", rekao je Jelenić.

U DORH-u su uspjeli rekonstruirati nestali spis iz istrage elitne prostitucije 2011. godine, doznaje Dnevnik Nove TV. U tom se spisu, podsjetimo, za curenje podataka u istrazi optužuje Milijan Brkić.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi

"Imamo sve ono što bi prema tim izjavama trebalo u tom spisu biti, odnosno što je bilo na raspolaganju tužitelju u trenutku kada je predlagao istražnom sucu provođenje hitnih istražnih radnji. Pribavili smo od Županijskog suda u Zagrebu njihove spise, od policije njihove, tako da bih mogao reći da je spis rekonstruiran", kazao je za televiziju N1 glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić.

Na pitanje što je zaključeno, Jelenić odgovara: "S obzirom da se radi o nama novom materijalu, da tako kažem, jer ja ga prije nisam vidio, niti ja doduše donosim odluke, ali novi je i za zamjenika na Općinskom sudu koji je zadužen s tim spisom, očekujem da on u što kraćem roku moguće prouči taj materijal i da donese svoju odluku ima li tu ima osnovane sumnje protiv neke osobe ili nema i je li potrebno dalje nešto u tom pravcu", prenosi N1.

Dodao je i kako će o novom procesu odlučiti u sljedećih desetak dana.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene