Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gošća Dnevnika Nove TV

Glavna medicinska sestra Klaićeve o šteti nakon poplave: ''Izbrojili smo više od milijun kuna štete samo na lijekovima. Djeca nisu ni osjetila da se nešto događa''

Glavna medicinska sestra Klinike za dječje bolnice u Klaićevoj za Dnevnik Nove TV ispričala je kakvo stanje u bolnici nakon velike poplave u bolničkoj ljekarni.

Klinika za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu završila je u petak pod vodom. Od raketiranja, potresa, bolnica koju znaju brojna djeca Zagreba, pa i Hrvatske, uvijek prva nastrada, ali se i prva vrati.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Oteretni kanal Sava-Odra - 4 Sanacija oštećenja i dalje traje Prometnice preko kanala Sava - Odra puštene u promet: Ukinute sve mjere obrane od poplava

Pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Anita Mišković u Dnevniku Nove TV dan nakon velike poplave rekla je da se posljedice i dalje saniraju. ''Zbrajaju se računi i eto, idemo dalje'', kazalo je.

Najveću štetu poplava je učinila uništavanjem lijekova. ''Dosad smo izbrojili između milijun i milijun i pol kuna štete samo na lijekovima. Imamo srećom dovoljno lijekova za rad. Sve veledrogrije i brojni ljudi su se javili za pomoć, tako da mislim da djeci neće lijekova nedostajati'', rekla je Mišković i dodala da bolnica nastavlja normalno s radom.

''Djeca tijekom noći nisu ni osjetila da se nešto događa. Naši zaposlenici već 17 sati rade bez pauze i pokušavaju dovesti bolnicu u optimalno stanje za daljnji rad'', zaključila je Mišković.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene