Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Glavaš štrajka glađu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branimir Glavaš počeo je štrajk glađu čim je sinoć došao u pritvor zagrebačkog zatvora u Remetincu jer smatra da je žrtva monitiranog procesa u tzv. slučaju selotejp, doznaje se od njegovog branitelja Ante Madunića.

"Glavaš je uvjeren da je u tzv. slučaju selotejp žrtva monitiranog političkog procesa i stoga je odlučio uz redovna pravna sredstva i štrajkom glađu pokazati da je odlučan u dokazivanju svoje nevinosti", izjavio je poslijepodne Hini Madunić koji je Glavaša sinoć dopratio do zatvora u Remetincu.

Pročitajte i ovo Tomislav Saucha stigao u Remetinec Vrhovni sud odbio žalbu Tomislav Saucha stigao u Remetinec na izdržavanje kazne, dobio je tri godine zbog afere "Dnevnice" Slika nije dostupna Remetinec u problemima Zatvorenici bi 'komfor i privatnost': Neki započeli štrajk glađu zbog cimera u ćelijama

Madunić kaže da je danas u dva navrata posjetio Glavaša u zatvoru i pokušao ga odgovoriti od štrajka glađu.

"U situaciji kada ga u istrazi, koja se već nekoliko mjeseci vodi u Zagrebu zbog tzv. slučaja garaža, nitko ne tereti i kada su državni vrh i organi gonjenja shvatili da će u tom slučaju biti oslobođen, krenuli su sa 'slučajem selotejp' s kojim Glavaš nema nikakve veze", kazao je Madunić.

Istaknuo je kako njegov branjenik smatra da je riječ o "apsurdu" jer je upravo on lani sa saborske govornice tražio rješavanje ubojstava civila na obali Drave 1991., poznatijih kao "slučaj selotejp".

"On i na ovaj način želi pokazati svima koji ga demoniziraju da neće odustati od dokazivanja svoje nevinosti", kazao je Madunić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene